Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Şubat 2007, 13:09   #5
BY_BuRN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Acil Yardım..

bu çok uzun bi conf bende denedim girmedi o yüzden confunu değiştirmelisin
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
################################################## ## Turkdrop2.2.1 Conf Dosyasi - ################################################## ## Zaman: Tue, Mar 7 2006 - 02:02:15 EET ## Conf Turu: oyun Botu ## Botu Kuran: Stonkeep ## Bu Conf dosyasi otomatik olarak Turkdrop Scripti ## ile hazirlanmistir.! Duzenlenmesine gerek yok ## tur. Eger illaki degisiklik yapmak istiyorsaniz ## uzerinden oynama yapabilirsiniz.! ## [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Stonkeep ########################## # Moduller Yukleniyor...! ########################## loadmodule channels loadmodule server loadmodule ctcp loadmodule irc loadmodule notes loadmodule console loadmodule blowfish ########################## set nick "oYuN" set username "arablue" set altnick "OyUn-" set my-ip "127.0.0.1" set realname "sanalda Group oyun botu" set ban-time 3 set global-chanset { +dontkickops } # Botun giriste yapicagi komutlar bind evnt - init-server gir:yap proc gir:yap {type} { global botnick putquick "MODE $botnick +i-ws" -next # Nickserve login olmak icin asagikida satiri acin ve duzenleyin. putquick "PRIVMSG Nickserv :identify botNickpass" -next # Undernetde X e login olmak icin asagidaki satiri acin ve duzenleyin. # putquick "PRIVMSG
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
:login username sifre" -next # Botunuzun oper olmasi icin asagidaki satiri acin ve duzenleyin. putquick "OPER Opers Operpass" -next } set servers { 89.149.204.26:6667 } channel add #oyun { need-op { putserv "MODE #oyun +a $botnick " } chanmode "+nt" idle-kick 0 stopnethack-mode 0 } set net-type "6" set owner "By_BuRN" set shortnick "yok" set global-ban-time 2 # Diger Ayarlar set userfile "oyun.user" set chanfile "oyun.chan" set home "#shell" logfile jpk #oyun "logs/#oyunlog" set mod-path "modules/" set global-ban-time 2 set help-path "help/" set text-path "text/" logfile msbxco * "logs/turkdrop.log" set console "emkcobxs" loadmodule uptime # Script ayarlari source scripts/alltools.tcl source scripts/action.fix.tcl source scripts/compat.tcl source scripts/ircturk.multi.tcl source scripts/oyun.tcl # Script Bu kadar, Ayrintili Ayarlar istiyorsaniz # gelismis.conf u kullanin. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ben bu confu kullanıyorum.gerekli yerlerde düzeltme yaparak kullanabilirsin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan