Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Şubat 2007, 12:38   #161
Çevrimdışı
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




Bildik manzaralar...
Demokratik Toplum Partisi (DTP) İstanbul İl Başkanlığı'nca düzenlenen "Gelecek Barıştadır" şenliği PKK'nın gövde gösterisine dönüştü. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şenlikte sık sık Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıldı, PKK bayrakları açıldı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sinevizyon gösterisinde ise, Abdullah Öcalan ve PKK terör örgütü mensuplarının görüntüleri yayınlandı. Şenlikte cinayete kurban giden Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, posterlerle ve bir dakikalık saygı duruşuyla anıldı. Salondaki kalabalık, sık sık anonslarla, tertip komitesinin belirlediği sloganların dışında sloganlar atılmaması uyarısına kulak asmadı.

DTP Genel Başkanı Ahmet Türk, şenlikte yaptığı konuşmada "Türkiye'de barış ve sükunet ortamı bazı çevrelerce baltalanmak isteniyor. Hrant Dink'in öldürülmesi, barışa, demokrasiye vurulan bir darbedir" dedi. Kerkük'te Türk ve Kürt halkının üzerine kimsenin oyun oynamaması gerektiğini de ifade eden Türk, nerede olursa olsun barışın, kardeşliğin takipçisi olacaklarını söyledi.


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet