Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Şubat 2007, 00:22   #8
Çevrimdışı
SaW
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: [Basarili] Bir Sunucu Eggdrop. Bakın.




onurgunen Nickli Üyeden Alıntı
o siteye girmeyen,o siteyi bilmeyen arkadaşlar n'apıcak ?

ben alıntıdır demişim. bilgilendirmek,paylaşmak amaçlı yayımlamışım.
başka hiçbir sebebim yok.

NoMercy tarzi bir botun TCL EDitlemesi.

+ SaW benim arkadasim. bazen eleştirirken daha ayrintilara onem ver. sorular sor cevaplar al. Onun bilgilerini gururla yayınlıyorum.

Uzun zamandır irc üzerinde kullandığım SaW nickiyle başka bir forum sitesinde arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. onurgunen'in burada paylaşım yapması hiç bi şekilde beni rahatsız etmedi. Olayı büyütmeye gerek yok ama, henüz ben kendisini tanımıyorum, yani arkadaş falan değiliz. O kısım haricinde beni rahatsız eden bişey yok.

Bot konusuna gelince, bir süredir bunun çalışmalarını sürdürüyordum, piyasadaki mevcut bazı tcl'lerden de yararlanarak, aklımıza gelen ekstra özellikleri de ekleyerek bişeyler yapmaya çalıştım. Botu yaklaşık 10 ayrı dosya halinde meydana getirmiştim, arkadaşların ısrarları üzerine bir anca paylaşmak durumunda kaldım ve aceleyle bu on dosyayı tek dosya haline getirdim, haliyle tek dosya haline getirirken de bir kaç ufak hata oluşmuş. Bunları da en yakın zaman da düzeltip hatasız halini yayınlicam. Ve bir süre sonra da bir üst versiyonunu yayınlamayaı düşünüyorum. Bu eggdrop bir bot olduğu için haliyle mirc tabanlı socket botlar kadar hızlı olmayabilir, ama sunucu lagda olmadığı sürece en fazla 1 saniyelik bir gecikme yaşarsınız. Umarım beğenirsiniz ve umarım işinize yarar.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet