Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Şubat 2007, 19:57   #234
Çevrimdışı
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




MHP Kars İl Başkanlığı tarafından, "Satılamaz" şerhi bulunan 10 bin adet Türkiye Cumhuriyeti tapu senedi sokak sokak gezilerek vatandaşlara dağıtıldı.

Tapu senetlerinin dağıtımından önce MHP İl Başkanı Oktaş Aktaş, bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda dağıtılacak olan tapu senetleriyle ilgili olarak bilgi verildi ve yabancılara toprak satışını eleştirildi. Ardından il binası önünde toplanan partililer sokak ve caddelere yayılarak 10 bin adet Türkiye Cumhuriyeti tapu senedini dağıtmaya başladılar.

Dükkanlar birer birer gezildi ve kaldırımda yürüyen herkese tapular dağıtıldı. Tapuları alıp inceleyen vatandaş da bu tür uygulamadan memnun olduklarını ve destek verdiklerini söylediler. Özellikle de Ermenilere gönderme yapan Karslılar, Ermenilerin Türkiye topraklarında gözü olduğunu fakat buna asla fırsat vermeyeceklerini belirttiler.

"Satılamaz" şerhi bulunan, "Türkiye Cumhuriyeti Tapu Senedi'nde şu ibareler yer aldı:
"İli: Türkiye
İlçesi: Cumhuriyeti, Mahallesi: Türkiye, Köyü: Cumhuriyeti. Sokağı: Türkiye, Mevkii: Cumhuriyeti, Satış Bedeli: Satılamaz, Ada No: 1923, Parsel No: 1, Yüzölçümü: 780 bin 576 kilometrekare, Niteliği: Vatan, Sınırı: Misak-ı Milli, Edinme Sebebi: İstiklal Savaşı
Şerhler: Bu parsel bir bütündür. Bölünemez, parçalanamaz, satılamaz
Sahibi: 70 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı".


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet