Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Şubat 2007, 20:01   #242
Çevrimdışı
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




ÜÇ GÜN BEKLEMEK

19-Ocak–2007 tarihinde ajanslara “Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, gazetenin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Edinilen bilgiye göre Dink, Halaskargazi Caddesi üzerinde bulunan gazetenin çıkışında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahla saldırısına uğradı. Hrant Dink, olay yerinde hayatını kaybetti.” Haberi düştü.

Hrant Dink’in bir insan olarak öldürülmesine samimi olarak karşıyım. Çünkü bu karşı olmayı yüce dinim İslam’ın öğretilerinden almaktayım.
Ancak Hrant’ın ölümüne üzüldüğümü söylemem mümkün değildir. Müteveffanın gene de toprağı bol olsun. Kim ne derse desin çok aşırı bir Türk ve İslam düşmanı idi. Bu düşmanlığını her fırsatta ortaya koydu.

İstanbul’da yayımlanan haftalık siyasi bir gazete olan AGOS gazetesinin 13-02-2004 tarihli 411 sayılı nüshasında Fırat (Hırant)DİNK imzası ile çıkan ŞAPPARİGCE başlıklı yazı altında aynen [“ERMENİSTANLA TANIŞMAK Türk’ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan,Ermeni’nin Ermenistan’la kuracağı asil damarında mevcuttur.Yeter ki bu mevcudiyetin farkında olunsun. Yeterki bu mevcudiyetin farkında olunsun.Bu farkındalığın asıl sorumlusu ise diaspora’ya yayılmış Ermenilerden ziyade Ermenistan hükümetlerinin sorumluluklarının bilincinde olmaları ve gereğini yerine getirmeleri aslolandır.”] bunları yazarak milletime hakaret etmiş ve bu nedenle bağımsız Türk Mahkemelerinde yargılanıp mahkum olmuştur.

Dünyada hiçbir ülkede o ülkenin kutsallarına hakaret etmek cezasız değildir. Kendilerine aydın diyen ancak bu ülkenin topraklarına ayakları basmayanlar onu fikir ve demokrasi mücahidi ilan ettiler. Dincisi, dinsizi, solcusu, liboşu, bölücüsü “ biz hırant dink’iz hepimiz ermeni” pankartı arkasından yürüdüler.
Ben Hırant Dink değilim Ermeni ise hiç değilim. Benim damarlarımda zehirli değil asil Türk kanı dolaşmaktadır. Hırant Dink’in menfur öldürülmesinden yararlanıp yine benim dinime,ırkıma saldırıyorlar.Hırant Dink bunca aykırı sözlerine rağmen hakareti dışında kendi fikrini ortaya koyan bir kimse olup tehcir olayına Erivan ve diyaspora penceresinden bakmaktaydı.Ben hiçbir zaman ve hiçbir yerde Hırat benim dışişleri mensuplarımı öldürdü demedim.Bunlar ise daha katil belli değilken devletime KATİL DEVLET dediler.İstihbaratçılar bir olay karşısında “bundan kimin yararı var” diye kendilerine sorar ve cevabını ararlarmış.Bu olaydan Türk Milletinin hiçbir çıkarı olmamasına karşılık aleyhine olmuş bundan ise malum afiş arkasından yürüyenler kazanmıştır.

Edep bunu gerektirdiği için olayın ardından konuşmak için Üç gün bekledim. Ben Hıran değilim. Ben Ermeni ise hiç değilim. Bu böyle biline.

24-01-2007


Av. Mustafa ÖZKURT
HUKUKÇULAR BİRLİĞİ ONUR BAŞKANI

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet