Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Şubat 2007, 20:07   #255
Çevrimdışı
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




yaşında 40 kilo!..

Kırıkkale’de Holat ailesi, 2 yaşında 40 kilograma ulaşan ve ayda 2.5 kilo alan oğulları Ömercan’ın kilo problemine çare arıyr.
Alınan bilgiye göre, Yeni Mahalle’de Dilek-Rasim Holat çifti, üçüncü çocukları Ömercan’ın aşırı kilo aldığını 2 aylıkken fark etti. 2 yaşına gelen ve kilosu 40’a ulaşan Ömercan’ın ayda 2.5 kilo aldığı belirtildi.
Bu şekilde kilo almaya devam ettiği takdirde ilerde ciddi sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağını düşünen ailesi, oğullarının sorununa çözüm arıyor.
Anne Dilek Holat, diğer çocukları Ayşegül (8) ve Selimcan’da (7) kilo problemi olmadığını söyledi.
Ömercan’ın günde 5-6 öğün yemek yediğini, özellikle çikolatayı çok sevdiğini anlatan Dilek Holat, oğlunun sofrada ne bulursa bitirene kadar yediğini belirtti.
Dilek Holat, şöyle konuştu:
"Küçükken tombul diye severdik ama aylar geçtikçe işin şekli değişmeye başladı. Oğlum sürekli bir şeyler yemek istiyor, vermediğimde ağlıyor. Ömercan yetişkin bir kişinin bir öğünde yediğini yiyebiliyor. Diyet yaptırmaya çalışıyorum ama başaramıyorum. Bir öğün kesmekle kilo alması engellenemez.
Doktorlar sağlık probleminin bulunmadığını ancak midesinin büyük olduğunu söyledi. Vücudunun diğer fonksiyonları için çeşitli testler yapıldı, bir şey çıkmadı. Bu yaşta bu kilo bizi düşündürüyor. Çocuğum büyüyünce ben ona nasıl bakarım. Yavrumuzun derdine çare bulamıyoruz. Her gün kilo alıyor, ne yapacağımızı bilemiyoruz." Baba Rasim Holat da özel bir şirkette asgari ücretle çalıştığını belirterek, çocuklarının sorununun çözümü için yetkililerin kendilerine yol göstermesini istedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet