Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2007, 23:00   #289
Çevrimiçi
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




Demokratik Sol Parti (DSP) Uşak İl Başkanı Bekir Güneşhan, il yönetiminde yer alan 19 kişiyle birlikte görevlerinden istifa ettiklerini bildirdi.

Güneşhan, iş yerinde düzenlediği basın toplantısında, istifa dilekçesini DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'e sunduğunu belirtti.

DSP'nin Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Macit ile üye kayıtları konusunda ters düştüklerini kaydeden Güneşhan, yaklaşık 3 yıldır Uşak'ta il başkanlığı görevini sürdürdüğünü hatırlattı.

Son 6 aydır il ve ilçe teşkilatında tasvip etmedikleri olaylar yaşandığını ifade eden Bekir Güneşhan, şu bilgiyi verdi: ''Hasan Macit, buradan gönderdiğimiz üye kayıtlarını onaylamadı. Bu nedenle bazı sıkıntılar yaşadık. Uşak teşkilatımızda da bazı arkadaşların yanlış davranışları bizi üzdü. Yaşanan olumsuzlukları düzeltemediğimiz için 27 Ocak 2007 tarihinde istifa dilekçemi genel merkeze sundum. Genel Başkan Zeki Sezer dün, istifa dilekçemizi kabul etti. DSP'den değil, sadece il başkanlığı görevimden istifa ettim. Parti içerisinde bundan sonra da çalışmaya devam edeceğim.'' Güneşhan, kendisinden sonra görev alacak yeni yönetime de destek vereceklerini ifade ederek, başarılar diledi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet