Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Şubat 2007, 23:14   #328
Çevrimdışı
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




Challenger 850 tipi uçak, Moskova'dan kalktıktan kısa bir süre sonra düştü. Hepsi ABD'li olan uçaktaki 4 kişi hayatta...



Moskova'da, 4 ABD'liyi taşıyan Challenger 850 tipi bir uçak Vnukovo Havaalanı'ndan kalkışı sırasında düştü. Kazada şans eseri 2 ABD'li yaralandı.
Uluslararası haber ajanslarının, görgü tanıklarına dayanarak, kazayı önce "Airbus 310 yolcu uçağı düştü" şeklinde duyurması heyecan yarattı. İlerleyen dakikalarda uçakta yolcu olmadığı, sadece mürettebat bulunduğu bildirildi. Sonunda Ford-Aero'ya ait bir uçağın kaza yaptığı, içindeki 4 kişiden yalnızca 2'sinin yaralandığı ortaya çıktı. Böylece Rus yetkililer rahat bir nefes aldı. Ulaştırma Bakanlığı Sözcüsü Timur Hikmatov, iki motorlu uçağın Berlin'e gitmek için kalkış yaptığını ve kabinde çıkan bir yangın yüzünden düşmüş olabileceğini belirtti.
Hava trafik kontrolörü Konstantin Fyodorov, uçağın kalkış sırasında alev aldığını ve ters dönerek düştüğünü söyledi. Kaza sırasında, havaalanındaki görüş mesafesi kar fırtınası nedeniyle 1200 metreydi.

milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet