Arkadaşlarla toplandığımız birgündü sohbet, gırgır şamata derken kız arkadaşım lavaboya çıkalım 2 dakika dedi.. bende tamam dedim..ben aynanın önünde onu bekliyordum.. o sırada bir bayan geldi eteği gözüme takıldı... hemen dedim ki eteğiniz çok güzel.. oda hollandadan babaannem gönderdi dedi.. tebessüm ettim bende.. Ve birde bana dönerek sende çok güzelsin yavrum dedi.. ben Bismillah dedim içimden sesi çok kalın bir ses tonu olmuştu sanki erkekti

ben kız arkadasımı cekiştirerek yürü dedim hemen korkmuştum.. Masaya geldik rengim atmıştı farkındaydım

10 dakika sonra bu kız tekrar geldi yanıma oturdu ;boggled şaşırmıştım dans edelim mi dedi.. Git işine dedim.. Bana gülümsedi kıyamam çok zarifsin dedi öpeyim mi bir kerecik dedi..Ben tabi şaşırdım ama sinirde tavan yaptı...Dedim ne diyorsun sen ya dengesiz insan seviyeni bil felan saymaya başladım... Ve sesi yine kalınlaştı anlayamadım ne oldu ..Bebeğim merak etme ben tamamıyla erkeğim demezmi!!... ben neeee dedim sandalyesini itekledim..küllük vardı masada kafasına indiricektim tuttular.. Ve hala düşünüyorum bildiğim kız erkek nasıl olur anlayamadım

;scare ;huh