Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Şubat 2007, 16:33   #8
Çevrimiçi
Brain
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kelime Turetmece Tcl




kelime turetmece mantigi uretildikten sonra puan verme sistemi yada onu sIniflandirma problemleri olacagini sanmam cunku bunlar basit denklemlerdir sadece, ki kelime turetme mantigi trivia gibi su hafflerden bir sehrimiz gibi degil karmasik yazilar icinden bir anlam uretebilmektir.

ornegin: cseonngaiyz

bu kelimelerden olusacak anlamli ve botun kabul edebilecegi 1 kac kelime urete bilmektir.

demek istedigim su, tutupta trivia botunu alip 1 cevap hakki kazandirmak kelime turetmece mantigina ters 1 seydir daha once bu tarz calismalar baskalari tarafindan yapildi ama sacmaliktan baska 1 sey degildir.

ornek olmasi icin eger bu tarz bir calismaya gercekten gonul vermisseniz acro adli botu kullanarak 1den fazla anlam kazandirmak soruya mumkundur. lakin kelime turetmece ole hali hazirda surekli ayni kelimeleri sormaz soracagi kelimeler her zaman kendi randomize (karistirici) sayesinden farkli sekillere burunmesini saglayan 1 seydir, bunun icin en mantikli arastirma yine mirc version'unda bulunan kelime turet adli mirc botundan da yararlanilarak yapilabilir, tabiki bunun icin ileri duzey mirc script kodlayabilme ve eggdrop veriable leri konusunda sorgulamalari ve uzay isimlerini tam anlami ile kullanabilmek gerekir.

Calismalarinizda basarilar.

__________________
Our brain is Our Weapon
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet