Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Şubat 2007, 02:50   #376
Çevrimdışı
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Kestel Belde Belediyesinde, belediye başkanı dışında görevli memur bulunmuyor.


Kestel Belediye Başkanı Mehmet Yücel, yaptığı açıklamada, belediyenin, İller Bankasından gelen ödenek ve belediyenin kendi kaynaklarından elde ettiği gelirle birlikte, yaklaşık 22 bin YTL'lik aylık bütçesi bulunduğunu belirtti.

Beldenin, 2 bin 100 nüfusa sahip olduğunu dile getiren Yücel, şunları söyledi:

“Belediyeye memur almayarak, kimsenin hayal bile edemeyeceği büyük hizmetler gerçekleştirdim. Belediyecilik açısından son derece önemli olan muhasebe ve fen işleri müdürlüğü gibi görevleri, Simav Belediyesince haftada birer gün görevlendirilen 2 geçici personelle çözmeye çalışıyorum. Bunun dışında, belediyenin halka sunduğu diğer hizmetleri aksatmadan yerine getirebilmek amacıyla 5 geçici işçi çalıştırıyorum. Benim dışında, belediyede memur sıfatında başka görevli yok. Bu sayede bütçemizi en verimli şekilde kullanıyoruz.”

Yücel, uygulamadan belde halkının da son derece memnun olduğunu öne sürerek, ”Şu anda Simav'daki 21 beldenin içerisinde altyapı sorununa kalıcı çözüm bulan tek belediye, Kestel'dir. Tek kişilik belediye uygulamamız, benim dönemim sona erinceye kadar sürecek” dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet