Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mart 2007, 04:35   #7
Sysfixed
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın polemiği 3 - Zurna.Net

SameTs Nickli Üyeden Alıntı
Bilindiği üzere 2. Hafta polemiği mIRCTR.Org. Bu hafta sıradaki sunucumuz Zurna.Net'dir. Artıları eksileri ve görüşlerinizi bu başlık altından seviye sınırları içerisinde belirtiniz..

Zurna.Net'i tanıyalım;
  • Sunucu Sahibi: ReiS
  • Help Founder: Mohikan
  • Ortalama User: 1500 - 2500
  • Özgeçmiş: Türk IRC'sinin en eski sunucularından biridir. Popülerliği ve kalitesi tartışılmaz olan IRC Network'dür.

Güzel bir tartışma polemiği fakat
SameTs Nickli Üyeden Alıntı
Ortalama User: 1500 - 2500

Burası ilginç adamlar 3000 den aşağı hiç inmiyorlarki
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

En düşük user sayıları bile diğer sunuculara göre 3000 civarlarında ki 6000 gören sunucu.

Cinsellik aşırya kaçan bir sunucu olmasına rağmen TR'nin en büyük IRC sunucusunu olma ünvanını hiçbir zaman yitirmediler.

Default, leader, cocorico ayrıldıktan sonra bir takım değişmeler yapılmış ve yerinde gitmiş gözüküyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bana kalırsa, zurna.net'i sevmiyorum, yönetimini beğenmiyorum, paralı admin sistemini beğenmiyorum fakat ben buna rağmen hislerimi yorumlarıma karıştırarak fevri davranıp, sevmediğim sunucu hakkında kötü yorumlar yapmıyorum. Insanlar beğenip giriyorsa çoğunluk doğruyu bilir benim bu konuda fazla yorumum yok..

Takıldığım sunucu 11 sunucu var ve bunlar arasında zurna.net yok girmek istemiyorum girmiyorum oluyor bitiyor ve kötü yorumda yapmıyorum

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan