Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mart 2007, 19:15   #438
Çevrimdışı
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




Manken Tuğba Özay’ın CHP’ye üye olmasının ardından meslektaşı Şebnem Schafer de Mehmet Ağar’ın taktığı rozetle DYP’li oldu. İbrahim Tatlıses, Adnan Şenses, Hakan Şükür de siyasete atılacak isimlerden sadece bazıları

Ünlü manken Şebnem Schafer'in, Mehmet Ağar'ın taktığı rozetle DYP'ye katılması, siyasi kulislerde önümüzdeki seçimde boy gösterebilecek ünlüleri gündeme getirdi. Podyum, sanat ve spor dünyasının birbirinden ünlü isimlerinin 2007 seçimlerinde farklı siyasi angajmanlarla vitrine çıkmalarına kesin gözüyle bakılıyor. Siyasette uzun süredir manken dünyasını temsil eden tek isim CHP'li Tuğba Özay'dı. Türkiye'nin "en uzun bacaklı mankeni"Baykal'la bir açılış sırasında verdiği frikik görüntülerle tartışma yaratmıştı.

TATLISES VE TERİM

CHP ve DYP'nin manken transferleri, siyasete sıcak olan diğer ünlü isimleri de yeniden gündeme taşıdı. DYP kulislerinde, bağımsız olarak adaylığını koyacağı konuşulan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in parti saflarına katılabileceği konuşuluyor. DYP'de dillendirilen bir başka isim ise, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim oldu. Bülent Ecevit'in vefatının ardından CHP'ye oy vereceğini söyleyen Metin Akpınar, parti üyesi yönetmen Mustafa Altıoklar, Edip Akbayram ve Özcan Deniz de, aktif siyasete Altı Ok çatısı altında katılabilecek isimlerden. Berhan Şimşek milletvekilli, tiyatrocu Şahnaz Çakıralp da, PM üyesi olarak CHP'de halen görev yapıyorlar.

AKP'YE DE İLGİ BÜYÜK

İktidar Partisi AKP'de ise, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın karizmasının etkisinde kalan birçok ünlünün adı geçiyor. Sanatçı Adnan Şenses'in Erdoğan'la yakınlığının, seçim atmosferinde adaylığa dönüşebileceği belirtiliyor. GS'li ünlü futbolcu Hakan Şükür, ünlü yönetmen Sinan Çetin'in de, Erdoğan'a yönelik olumlu görüşleri olduğu biliniyor.


Şebnem ve Asuman DYP'li

DYP, yıllar önce Almanya'ya giden gurbetçilerin çocukları olan iki ünlü mankeni parti saflarına katarak, bir anda öne geçti. Bir süre önce manken Asuman Krause'yi transfer eden DYP, şimdi de Şebnem Schaffer bombasını patlattı. Magazin basınında "bakire manken" olarak tanınan Schafer, katıldığı Teke Tek programında "Kadın, siyaset ve ülke sorunları" konularında istatistik bilgiler içeren açıklamalarda bulunarak Fatih Altaylı'yı bile şaşırtmıştı.


Topbaş 29 Ekim'e Tarkan'ı istedi

SYDNEY'deki yılbaşı kutlamaları örnek alınarak düzenlenecek olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İstanbullular Tarkan sürprizi yaşayacak. 84. yıl kutlamalarının detaylarını konuşmak için popstar Tarkan ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş bir araya geldi. 1.5 saat süren görüşme sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tarkan, "Bir organizasyon için başkanla biraraya geldik. Muhteşem bir organizasyon olacak. Kıyametler kopacak" dedi. Sydney'e giderek yılbaşı kutlamalarını yerinde inceleyen ve Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını organize eden Büyükşehir Belediyesi İletişim Koordinatörü Burcu Topbaş da, "Kutlama yeri henüz netleşmedi ama muhteşem sürpriz şovlar olacak" diye konuştu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet