Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mart 2007, 19:19   #447
Çevrimdışı
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




MERSİN (İHA) - Mersin'de bir kişi, kirasını ödeyemeyen 8 yıllık kiracısının oturduğu evin kapı ve pencerelerini söktürdü.

Mersin'in Toroslar beldesi, Akbelen Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk babası Metin Eskinova, 8 yıldır oturduğu evin 5 aylık kira parasını ödeyemedi. Ev sahibi Ahmet Dinç de, ahşap kapı ve pencereleri, "alüminyum yaptıracağım" diye usta çağırarak söktürdü. Dinç, kapı ve pencereleri söktürdükten sonra evin kirasını ödenmediği için yeni kapı ve pencerelerin takılmasına izin vermedi.

4 gündür geceleri soğukta, hırsız korkusuyla yaşamaya çalıştıklarını belirten kiracı Metin Eskinova, "Ben evde yokken, eşime 'kapı ve pencereleri alüminyum yaptıracağız' diyerek, söktürmüşler. Bütün pencereler söküldükten sonra ev sahibi 'taktırmıyorum yenilerini. Evimden ya çıksınlar, ya da böyle otursunlar' demiş. Bu yapılan insanlığa sığar mı? Şimdi geceleri hem soğuktan yatamıyoruz, hem de 'acaba hırsız mı gelecek' diye tetikte bekliyoruz. 2 çocuğum var, bu olaylar ikisinin de eğitimini olumsuz etkiliyor. Eşim ise kaç gündür sinir krizleri geçiriyor" dedi.

Eskinova, ev sahibi Ahmet Dinç'in kapı ve pencereleri söktürdükten sonra, karakola da kendilerini şikayet ettiğini belirterek, "Hem kapı ve pencereleri söktürüyor, hem de sanki biz söktürmüşüz gibi karakola şikayet ediyor. Suçsuz yere bir de karakollarda rezil olduk. Tüm mahalle sakinleri de bu olaylara şahit ki, ev sahibi bize yapmadığını bırakmadı. 5 aylık kiramın toplam bedeli 700 YTL. Bu para için insana bu kadar eziyet edilir mi? Yuvam dağılma noktasına geldi" diye konuştu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet