Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mart 2007, 11:27   #11
Çevrimdışı
ArresT
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Op Kanalı Eklentisi - IRCServices




Ben bunun bir bayrak yarışı olduğunu, iyi bilen kişilerinde katkıları ile daha güzel şeyleri çıkaracak insanların olduğunu söylüyorum açıkçası bu yüzden dolayı sky umut ve diabloya çok teşekkür ediyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ancak bazı dengesizler gibi eleştire eleştire bu bilgili insanların bilgilerinden kendilerini soğutuyorlar, ancak onun yerine bir şeyler ortaya koyup onlarında fikirlerini sormak ve kendinizi geliştirmek gibisi yoktur ve doğru olanda budur.

Bir olay karşısında nasıl büyüklerimizden tavsiyeler ve nasihatler alıyorsak, bilgili olma meselesinde de onların görüşlerini almalıyız ki bu arkadaşlarımız kendilerini ispat etmiş kişiler olduğunu hepimiz biliyoruz.

Son Zamanlarda okulumla ilgileniyorum, bu yüzden dolayı da pek giriş yapamıyorum ki kendi yerime bile bakamıyorum, ama aklımda otantik bir kaç şey daha var, geri geldiğimde belki ısınma amaçlı olarak bu kodlamanın açık kaynağını verebilirim. Böylece her ircservices sahibi de bu kodlamayı kullanabilir hale gelecektir. Ancak ben biraz daha bekleme düşüncesindeyim.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet