Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mart 2007, 20:29   #2
Çevrimdışı
Micron
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Küfür Korumasında Sorun!




Belalım boşuna arama buradaki korumaların tamamı sorunlu . Bu gösterdiğin korumada aynı . Kelimeleri istediğin gibi engelleyebilmek için ancak regex kullanmalısın . El33t aşağıdaki kodu yazdı gerçek koruma budur. Ama tabi yeterli bilgimiz olmadığı için dialogu yok kendimiz ekleyip çıkaramıyoruz aklına geldikçe dosyayı açar eklersin.

on *:text:*:#:if $regex($1-,/\byarak/i) { ban -u900 # $nick 2 | kick # $nick Kurallara Aykırı Davrandığınız İçin 15 Dakika Uzaklaştırıldınız }

şimdi yukardaki \b olayı kelimenin başında olduğu için kelimenin başına bir harf gelirse atmaz sonuna gelirse atar . misal : tuzlayarak , uyarak bunları atmaz. eğer \byarak\b olarak düzeltirsen sadece bu kelime geçince atar . Araya | işareti koyarak eklenebiliyor .

\byarak|\bsike|\boros

gibi eklenebiliyor. Regexi biraz araştırırsan her türlü yasaklayabilmen için karakterlerde mevcut . Koruma istiyorsan bunun üzerinde çalış diğerleri koruma mantığına aykırı . Ne yazıkki kendin ekle çıkar yapabileceğin bir dialogu mevcut değil e napalım o kadarda olsun aklına geldikçe elle ekle gitsin .

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet