IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ağustos 2008, 00:21   #81
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]




haftalık değilde 1 ay kadar dursa herkesin söyleyeceği birşey olur pekde haksız görmüyorum bazı yazılanları ve senide biri buraya atsa senin içinde gerekeni söylerdik biz ayırt etmiyoruz şahısları.if diyip geçme demekki bazı resimuploadlar kaldırılmış yoksa sayfalar artardı deniyor bence görmeye değerdi şu bölümde 2-3 kişiye denk gelmeseydim e-kolay.net için tek kelime etmezdim popsy arkadaşımız bizim için bir değer taşımaktadır kıymetlerimizi birilerinin saygısızlığı ile gördüğümüzde gerekli cevabı her zaman her yerde mutlaka bildirir kınarız. ( burası ircforumlari.net yılların platforumudur ) küçük görmeyip geniş düşünmeli.Bu forumda bir çok kanattan insan yer almaktadır -irc- dünyasında ne oluyor neler bitiyor hemen hemen herşey var olmaktadır. iyi forumlar Allstar..

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 19 Ağustos 2008, 01:56   #82
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]




PopSy. Kurumsal konuşmaların ciddi bir tavrın var başdan beridir. Ama ben Senide Biliyorum. Sana burda olumlu yazanlarıda. Ekolay Sunucusuna Gelmiş Geçmiş En iyi Kadro ; Numberone help'i yönetirkendi. MichaeL ve Naughty globalleri yönetirkendi. bunun aksini kimse inkar edemez. Benim Kadrom demişsin biyerde. Kırılmamak için Ayrıldık vs. Daemnia Gravity Devoted bunlar Real arkadaşların değilmi ? Zamanında Global alımlarını Numberone,Michael,Naughty Sınav yaparak alıyorlardı. Onlar varken sen ya helperdin yada global tam hatırlamıyorum şimdi. Ama onlar gittikten sonra bi şekilde globaldesk oldun. sonra ircop oldun globallerden sorumlu olarak. PopSy,RhomaNtiC,ASaBi,FoX,seckin bu şahıslar tamamen kişisel çalışmışlardır. halamın oğlu teyzemin kızı gibi aklınıza gelebilecek bir çok torpil mevcuttu döneminizde. Burda Ciddi tavırlar içerisinde benim kadrom vardı vs gibi yorumlar yazmazsanız sevinirim. Gerçekten Emeği Geçenlere Saygı Gösterin. Ekolay'n bitişi Adminlerin açığa çıkmasıdır. Admin1 Admin2 vs gibiyken Gayet ciddi bir kurumdu yönetimi oturmuş herşey yolunda giden bir kurumdu. RhomaNtiC'i hiç sormayın zaten. Numberone irc bırakıyorum diye deneme amaçlı bir yalan atmıştı. onu sevenler #Numberone kanalında Numberone'i çağırıyordu. Ama RhomaNtiC #help'i aldı. işte böyle birisi Numberone. PopSy nin kadrom dediği saydığı 3 real arkadaşıdır onun dışındakiler kendisi gibi insanlardır. Kadrosu olan insan kadrosundakilere gerçekten abilik yapar. senin gibi burda artistlik değil. Kadrosu olacak bir insan değilsin birkere bunu bil. Kişisel görüşümdür. Ekolay sunucusu ya kapanır bu gidişi. yada yönetimini değiştirirler. Saygılar.

 

Alt 19 Ağustos 2008, 02:36   #83
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]




Merhaba ;

Gene bir konuda Nick'im geçtiği için bir açıklama yapacağım.
İnsanları anlamak eskiden beri zordu , hala da öyle. Bir üye diyor ki ; ' PopSy , X , X , Devoted senin Real arkadaşın değil mi.? ' Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz.? Ekolay.Net Sunucusunun hangi aktivasyonunda var oldunuz.? Neye dayanarak insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.? PopSy iyi bir arkadaşımdır ama Real hiç bir bağım yoktur.
Gelelim geçmişe ; Michael ve Naughty sevdiğim ve sohbet ettiğim iki Operator'dü , bazı olumsuzluklar yüzünden Ekolay.Net'teki Online'lerine son verdiler , bu arada , benim rumuzumu telaffuz eden kullanıcı arkadaşım ; Ben PopSy Nick'inden 2,5 ay önce Global'e getirildim RhomaNtiC tarafından ve Numberone ile görüşme yaparak bunu zamana koyarsak 3 seneyi aşıyor. Şimdi kalkıp siz bana eş , dost kollandığını mı söylüyorsunuz.? O Sunucu'nun her kademesinde var olabilecek kadar yetkili miydiniz de bizlerin mi haberi yoktu.?
Ben susmayı tercih edip , sadece yorumları okuyordum. Ağ Yöneticisi yani Numberone gelip bir açıklama yapana kadar da bu kararımı korumayı düşünüyorum ama şu tarz olaylar can sıkıcı. Ekolay.Net'in genel sorumlusu Numberone'dir ve açıklamayı onun yapması gerekiyor ve kendisi beklenilmesini ve herşeye açıklık getireceğini bildirdiği için susuyor ve bekliyorduk. Yazacağım herşey Ekolay.Net'in gerek eski , gerek ise yeni yöneticilerine tastik ettirilebilir.
Burada kimseyi eleştirmiyoruz , eleştiriyorsakta seviye ve sınır içerisinde. IF Mod yetkilisi Can Nick'li Operator'ün dediği gibi ; ' Eğer ki beğenmiyorsanız , girş yapmaz ve kaos yaratmazsınız. ' Bu söz haklı , öz eleştiri yada kücük paylaşımlar oky ama ötesinin bir anlamı yok.
Birileri geliyor inanılmaz şeyler yazıyor , kaos yaratıyor , siz bu kaos'u yaratınca Ekolay bitecek mi.? Kapanacak mı.? Kazanacak mı.? Kaybedecek mi.? Hiç biri , kendi şekillendiği gibi devam edecek. O Sunucu'da Help kademesi hariç her kademede aktif yada dışarıdan destek olarak birşeyler yaptım ve şu sözler , birçok insanın sanki yıllardır sanal bir platform'u kurtarmaya çalışmış ama dışlanmışta burada hak , hukuk arıyor konuları insanın canını sıkıyor. Sunucunun içerisinde susmayı eylemiş ve üst düzey yöneticisini bekleyen benim gibi bir sürü insan var , o adamlar konuşmuyor ama burada sanki herkes Ekolay'yı yönetiyor ,iç düzenini kendisi yaratmış gibi konuşup duruyor. Bu nedendir.?
Şuan aktif olan yönetimden sorumlu olan Ryu Nick'li Operator'le uzun yıllar beraberce yetli aldım , şimdi bir ekip var ve kendilerince birşeyler yapılıyor , bunun üzerine gitmenin manası ne.? O adamlar eskiden var olupta , şimdi başa geçmediler ki , insanları yargılıyoruz.?
Birşey daha , belki çok kişiyi ilgilendirmiyor ama Sunucu'dan ayrılırken kendi öz irademle ayrıldım , kimse için bırakmadım o departman sorumluluğunu , ki iRC'le , dostluklarımı karıştırmam birbirine. Birçok insan farklı farklı yorumlar yapıyor , işte birileri gitti , diğerleride harcadı Sunucu'yu.? Nereden biliyorsunuz arkadaşlar.? Ben ayrılırken , 3o'u aşkın odaya girerek düzgün , insan gibi bir ame attım. Hellallik istedim ve attığım Ame'de , rutin kullanıcı olarak devam edeceğim yazıyordu. Şimdi Global özel odalarına , Admin'lerin özel odalarına girmemiş onlarca insan burada Ekolay'ı yargılıyor , neyle yapıyorsunuz bunu.? Global'deki insanların sözleri ile mi.? Log'ları ile mi.? Hayal gücünüzle mi.?
Yukarıdaki yorumda deniyor ki ; Ekolay ya birşey yapacak yada kapanacak , bunu neye dayanarak söylüyorsunuz.? DOL ile bağlatınız mı var.? Var ise burada işiniz nedir.? Eş , dost işi yapıldığından bahsediliyor , o ekibin yönetiminde müsama gösterilmiş bir insan gösterebilir misiniz.? Bence yargılarken daha mantıklı olmalıyız...
Bakınız sayın IF kullanıcıları ; Ekolay.Net olayı uzun zamandır gündemde ve bundan birçok kişi hali ile huzursuz ve Ağ Yöneticiside huzursuzdur bundan eminim. Kimse emeklerinin bu denli yargılanmasından ve gündeme getirilip , insanları kendi sorumlu olduğu yerin isminin rahatsız etmesinden hoşlanmaz.
Şu var ki ; Numberone zaten geldiğinde bunca kaos'a son vermek için genel ve net bir açıklama yapacaktır , bunun için bir çok insan susuyor ve açıklama hakkı ona ait ve onun yapmasının daha doğru olduğunu düşünerek bekliyorlar. Doğru olan da bu değil midir.? Herkes zaten o zaman herşeyi görmeeycek midir.? Şimdiden bu kaos'u yaratıp , rencide edici davranışlar neden yapılır sizce.? Ben sadece bir Operator'düm , herşeyi bilen yada gören değildim elbette. Üzerime düşen kadarını söylemekle hükümlüyüm. Burada , bunları yazarak kimseye üstünlük sağlamaya çalışmıyor yada insanlara yersiz sıkıntılar yaratmıyorum. Madem bir konu paylaşılıyor , bunuda sizlerle paylaşıyorum.
Yapılan bir yorumda yazılacak yazı dikkat edilerek yazılmalı bence , hele hele bir ümitle bir yazı yazıp , bunları binlerce kişi okuyacak bende piyasa yaparım diyip , saçma sapan laflar kullanıp , gerçek dışı yazılar yazan yada yazacak kişilere söylüyorum bunu...
Deniyor ki ; Numberone'nin her gidişinden sonra Sunucu karışıyor , Operator'leri arkasından vuruyor. Bunu görüyor musunuz.? Help komitesi alındı madem Rho hatalıydı neden Services yetkisi ile tekrar dönüş yaptı ve bazı sorunlar yüzünden ayrıldı tekrar.? N1 Kendisini arkasından vuracak birine , tekrar 3. aşama yani yüksek yetki verecek biri mi.? 39 , 4o ay orada görev yapan insanlar var ve onlar Numberone'yi beklerken , insanlar daha Numberone'yle selam abi , aleyküm selam harici sohbeti olmamış insanlar , Numberone ve Global yada genel kademe Operator'lerinin karakterlerinden bahsediyorlar. Bu nasıl bir zihniyettir.? Nasıl bir düşünce anlayışıdır.? Buradan gündem olamazsınız arkadaşlar. Bırakın genel açıklama gelsin ve beraberce görelim , şuanki aktif insanlarda rahatça işlerini yapsınlar. Kimin hakkı , haksa , yerini bulsun İnşallah demeyi tercih edelim...
Biz , bize verilen yetkiyi sınamıyor , yargılamıyor yada kimsenin emeğine çomak sokmuyoruz ama bazı konular var bunuda zamanla görecek tüm herkes.
Görüyorum ki DOL olaylara karıştırılıyor , DOL'un yan kuruluşlarına kadar gidiyor iş. Merak ettiğim birşey var ; DOL bu söylemleri ne kadar görüyor sizce? Yüzlerce kişiye sorumluluk vermiş ve maddi bir düzen içinde gelişim süreci yaşayan bir kurum iRC'le nasıl bağlantılı olabilir sizce? He evet şikayetleri dinliyorlar ama nasıl orasını kaç kişi görüyor.? Eğer ki binaya giderseniz , geri gönderilmezsiniz ama siz tekrar geri çıktıktan sonra ne değişiyor.? Bu soruların cevaplarını biliyor musunuz.? AdminX'ler zamanından bu güne kadar neler yaşandı , hangi sıkıntılar yaşandı , biliyor musunuz? Ben xx senelik kullanıcıyım , herşeyi görüyorum diyenler var. Neyi görüyorsunuz.? Sunucunun iRC/Svs'leri ve ek modülasyonları değişti , bunu dahi sorun edenler oldu , yahu iRC/Svs kurabilecek kadar iyi bireyleriz neden kurup , o çok sevdiğimiz , sürekli daha iyi olsun diy eleştirdiğimiz Ekolay.Net genel sorumlularıan bağışlamadık.? Yoksa , yukarı koltuklarda oturup , kendimiz yapsak daha mı iyiydi.? iRC öyle bir hale geldi ki , 2oo5/2oo7 seneleri arasındaki fark artık insan zihinini zorluyor.
Ben Global ekibinden sorumluydum ve bir ekip kurdum ve ekip onayı Ağ Yöneticisi tarafından onay gördü ve biz misyonumuzun bittiğine karar verdik ve ben ayrıldım , birçok kişide böyle yaptı. Numberone'ye abicim diyip ama kanalları alındıgında ağır küfürler eden insanlar burada Ekolay'ı değerlendiriyor , neye dayanarak ?
Bir kendini ispatlamaktır gidiyor , Sunucu genel sorumluları susuyor , kullanıcılar kaos oluşturuyor. Bu nasıl bir tezattır.? Şunu hepimiz iyi biliyoruz , ben yada bizler yada sizler ne söylersek söyleyelim , o Sunucu'nun DOL bölümü stop demediği sürece o Sunucu şekil aldığı gibi gidecek , kimse boşa devran beklemesin demek istiyorum.
Orada öyle şeyler oldu ki insanlar şaşkınlıkla okuyacaklar açıklandığı gün ama şuan için verilmiş sözler var ve bekleniyor sadece.
Sizlerden tek bir ricam var , bırakın herkes kendi yaşamına devam etsin ve insanlar Ekolay.Net , Ekolay.Net diye artık bıkkınlık yaşamasın , gereksiz gündem olmasın. Burada daha bir kere Global'in sanal cefasını çekmeyipte , üst yönetime geçmiş adamlar yorum yaptılar. Gülüyorum sadece...
Daha fazla uzatarak zaman almak istemiyorum , bir kullanıcının yorumuna cevap vermek için küçük bir bilgilendirme yaptım , hepinize teşekkürler.


Saygılarımla.


Konu Devoted tarafından (19 Ağustos 2008 Saat 03:09 ) değiştirilmiştir.
 

Alt 19 Ağustos 2008, 04:45   #84
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]




panda Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
popsy arkadaşımız bizim için bir değer taşımaktadır kıymetlerimizi birilerinin saygısızlığı ile gördüğümüzde gerekli cevabı her zaman her yerde mutlaka bildirir kınarız. ( burası ircforumlari.net yılların platforumudur ) küçük görmeyip geniş düşünmeli.Bu forumda bir çok kanattan insan yer almaktadır -irc- dünyasında ne oluyor neler bitiyor hemen hemen herşey var olmaktadır. iyi forumlar Allstar..

İyi ForumLar aLLstaR diye Bitirmişsiniz Yanıt Vermişsiniz Güya.Lakin Hangi cümLeLerime KarşıLık Yanıt verdiniz anLamış değiLim.KıymetLerinizi BiriLerinin SaygısızLığı iLe gördüğünüzde Her Zaman Her Yerde Mutlaka Bildirir Ve Kınarız demişsinizde Saygısızlık içeren Bir cümLem söz Konusu değiL.Yazdığım PostLar içinde 1 Nicki LekeLediğim Yada Bir Olayı sonucu itibari ile anLatmış değiLim.Siz nasıL Durduk Yerde Popsy Nickini Kıymetlidir Ona yapıLan saygısızlık ise Yanıtını veririz diyorsanız O zaman Bu cümLeninizin Ardından durarak Popsy için Burada yazmış Olduğum saygısızLık içeren cümLeyide GÖSTERİRSİNİZ

Biz Demişsiniz.Benimde BizLerim Var Panda..Sen sizLeri Getir Ben bizLeri getirim O zaman tartıŞaLımm Burada
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



İf Forumlarına yıllar Önce kayıt Olmuş Biriyim.Bana İf forumLarının kapasitesini anLatmanıza Gerekde yok.İf forumLarını Kücümsediğimi düşünmüşsünüz ama YanLış düşünmüşsünüz.İRC aLeminde Ne Nedir İyi biLiyorum.Acemi değiLim.

 

Alt 19 Ağustos 2008, 08:20   #85
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]




07-08-2008, 21:40 itibari ile Haftanın PoLemiği acıLmış 19.08.2008 07:25
Haftanın Polemiklerinin Bir süresi varmı ben bilmiyorum.Acemiyim Çok
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ne oLması gerekiyor ?
Nelerin YaşanMası gerekiyor ?
BekLentiniz Nedir ?
İnceLiyorsunuz Okuyorsunuz Gereksiz ve Gecersiz Kıldığınız Postları siLiyorsunuz.Doğrusunuda Yapıyorsunuz Lakin 11 nci Gününe Giren Haftanın Polemiğinde YazıLan Tüm PostLara Baktığımda BirBirLeri ile sorunLarı Olan İnsanların SataşMalarını,Makam Mevki TartışMalarını,PrintLer logLar ile Savunma MekanizMalarının devreye sokulduğu Postları ve Kaos
yaratılacak Kadar ciddi Bir işLem Yapmamış Bir yönetimin eLeştiriLdiğini Görüyoruz.Bumudur ?

E-kolay.net istediği Takdirde User sayısını Daha üst seviyelere çıkarabilecek ve isterse Türkiyenin En büyük IRC Sunucusu Olcak Kapasitede bir sunucu olduğunun farkındamı bir takım arkadaşlarımız.MarkaLaşmış ve Kalitesi Ortada Olan Bir sunucuyu tartıŞıyoruz ve Bu tartışmanın TemeL bir Konusuda yok.Laf Lafı actıkça karman Çorman Bir haL alıyor..

Doğan Holding Bünyesinde var olan Şirketlerin isimLeri veriLiyor,YazıLıyor ÇiziLiyor ne kadar YanLış ve Suc TeşkiL edecek Boyutta yazıLar Mevcut.

Dikkatini Dagıtarak irc.e-kolay.net sohbet sunucusu Dışına Çıkan arkadaşlara sesLeniyorum. Mevcut Dogan Holding Şirketlerinide İRC kapsamında Tutarak BelirtmeyeLim.Çünki farkında OLmadan Suc TeşkiL edecek DüşünceLerimizi SanaL aLem diye Dümdüz Yazıyoruz Bu Çok yanLış.
Hürriyete karşı suclar (5237 sayılı TCK.m.106-122) kanunun 113,117 ve 123ncü maddelerinde der ki :

Kamu Kurumu veya Kamu Kurumu Niteliğindeki Meslek Kuruluşlarının Faaliyetlerinin Engellenmesi Suçu (m.113)

İş ve Çalışma Hürriyetinin İhlali Suçu (m. 117)
Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma Suçu (m. 123)

İrc dışına ÇıkmayaLım.İrc adına PayLaşımLarda BuLunaLım.SucLardan Uzak duraLım.Ekolay.net değiLde irc.e-kolay.net olarak Belirtmeniz Daha GüzeL Olacaktır.Sadece İRC...

İrc.e-kolay.net Sohbet Sunucusuna Daha FazLa leke getiriLmesini tasvip etmiyorum.


Admin,GlobaL ve helperlikte yapmış Olsanız
Emek verdiğiniz aLan için Söz Hakkınız vardır ve bu hakkınızıda Düşünceleriniz ile dile getirebilirsiniz.Emekleriniz İlgilendiğiniz aLanlar ile KısıtLıdır.Siz Biz Yoktur.BORA'nında dediği gibi EkolaycıLık vardır.

Bir user Kazandırmak Komutlar iLe Olmuyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Çok Komut bilmek iLede Yönetici oLunmuyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

A kişinin yetkisi silinirse B kişi vardır.B kişi yapamaz ise C mutlak bulunur.Kimse Kendini Bulunmaz Hint kumaşı sanMasın.


İRC.E-KOLAY.NET YÖNETİMİNİ DESTEKLİYORUM.

İf Forum YöneticiLerine ve PayLaşım İçersinde Olan Tüm arkadaşlara SevgiLer SaygıLar.Şahsıma YöneLik PostLarınızı YanıtLamak istemiyorum İyi yada Kötü yazmış Olsanızda.İrc.e-kolay.net'i ELeştireni eLeştiririm.İstedikLerinizin hedefLerinize uLaşması diLeği iLe
HerŞey GönLünüzce Olsun....


 

Alt 19 Ağustos 2008, 10:15   #86
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]




Arkadasim Konu Adı E.kolay.NET Ekolay Gırgır Mı yaziyor Herkes bi yandan Ekolay hakkında kötü cevap yaziyor Hayirdir..?

__________________
Our brain is Our Weapon
 

Alt 19 Ağustos 2008, 12:21   #87
Çevrimdışı
Nr1
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]




Alıntı:
[Doğan Holding Bünyesinde var olan Şirketlerin isimLeri veriLiyor,YazıLıyor ÇiziLiyor ne kadar YanLış ve Suc TeşkiL edecek Boyutta yazıLar Mevcut.

ikkatini Dagıtarak irc.e-kolay.net sohbet sunucusu Dışına Çıkan arkadaşlara sesLeniyorum. Mevcut Dogan Holding Şirketlerinide İRC kapsamında Tutarak BelirtmeyeLim.Çünki farkında OLmadan Suc TeşkiL edecek DüşünceLerimizi SanaL aLem diye Dümdüz Yazıyoruz Bu Çok yanLış.
Hürriyete karşı suclar (5237 sayılı TCK.m.106-122) kanunun 113,117 ve 123ncü maddelerinde der ki :
Kamu Kurumu veya Kamu Kurumu Niteliğindeki Meslek Kuruluşlarının Faaliyetlerinin Engellenmesi Suçu (m.113)
İş ve Çalışma Hürriyetinin İhlali Suçu (m. 117)
Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma Suçu (m. 123)

İrc dışına ÇıkmayaLım.İrc adına PayLaşımLarda BuLunaLım.SucLardan Uzak duraLım.Ekolay.net değiLde irc.e-kolay.net olarak Belirtmeniz Daha GüzeL Olacaktır.Sadece İRC..


Burada bazı prtscn kaldırıldığı söyleniyor?Konu dağılmış bence gereksiz ikili atışmalar silinmesi güzel olur fakat burada dol kalitesi dile getirilmiş nasıl bir hizmet altında olduğu ve bazı kişilerin yaptığını dol olmadığını belgelemiş.İyi edilmiş.Bunu gören doldan biriside olsa memnun kalır? Hizmetini öven arkadaşımız zaten teşekkürlerini almış.Şuan sunucuya girdim ve bir arkadaşa sordum şirket yönetimi olduğunu söyledi.Burada Popsyde diyorki şirket yönetiminin gerçekleştirdiği bir "saygısızlık" değil bazı kişi\kişilerin demiş.Bu çok ama çok normal.Madem o kadar yasalı tasalı konuşuyorsunuz Allstar bence ne olup bittiğini anlamak dinlemek gerekiyor.User bölünmelerine sebep yıllardır sizin o sunucuda "pislik" grubu vardı? hatırlarsınız herkesin resmini vs alıyordu sitelerde yayınlıyorlardı.Bu kişi halen o sunucuda halen insanlar ile gün boyu dalga geçerek devam etmekteler.BUNU DOĞAN HOLDİNG BİLDİRİNDE ÖNCE ŞUNLARIN CEZASINI KESSİN. Sonra buraya girip yasal işlemlerden konuşun? Popsyde kötülencek veya kötü birşey yaptığını düşünmedim şahsen.Bence çok dobra konuşmuş bundan memnun kalabilecek insan Numberonedir çünkü kimse konu ile ilgili tam okuyarak yorum yapmıyor diye düşünüyorum.Bir an evelde o pislikler için yasal işlem başlatmalarını şirket sunucunuza bildirirseniz daha sağlıklı ortam olacağı inancı içindeyim.Halen o oluşulan "pislik" ekip yüzünden bir çok kullanıcınız soğumuş ve giremiyor.Lütfen bu insanları adalete teslim ederek en güzel şeylerden birini yapmış olacaksınız.Direkten cümle kurmayalım Başarılar Ekolay Sohbet Sunucusuna.


Konu Nr1 tarafından (19 Ağustos 2008 Saat 12:35 ) değiştirilmiştir.
 

Alt 19 Ağustos 2008, 14:17   #88
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
anlamak 1 saatimi geçti vallahi hepsini okudum anladığım birileri birilerinin yazdıklarını okumamış birileride birilerinin yazdıklarıyla alaka kuramamış
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
resimler ortalığı karıştırmış olsa gerek eskik resimlerinde koyulmasını isterdim ki konu neden bu kadar alevlenmiş anlamış olurduk. o kaldırılan resimler bir zahmet koyulursa daha hem fikir olacağız. devoted oxigen popsy eski yönetici oluyorlar sohbet ekolayda dimi belliki istekleri üzerine çıkmışlar be güzel anlatıyorlar üstü kapalı konuşsalarda içlerinde ekolay sevgisini belli ediyorlar diğer post kasanlarda kimisi doğru kimisi yanlış yazmıştır bunu dediğim gibi kaldırılan resimleri görseydik anlardık diye düşünüyorum. Kimse tam değildir arkadaşlar herkesin hatası olabilir önemli olan birliktir güce güc katmaktır ortamı büyültmek yüceltmektir ben böyle düşünüyorum sizler için devoted allstar popsy çok güzel konuşmuşsunuz yalnız SONHAVADIS ark. doğru bir konuyu ortaya koymuş. (Numberone) röp. vb diğer yöneticilerin röp.larını ben hep takip ederim yıllardır ederim.Oradada pislik grup gündeme getirilmişti bu insanlar insanların resimlerini msn kayıtlarını bir çok aksiyonun yer aldıracağı büyük zararlar vermişti sunucunuza bunlar sadece e-kolay sohbette değil başka yerlerde verdiler fakat en çok e-kolaya kayıp yaşattılar pislik grubunu Doğan Grubuna bildirip neden yasal işlem başlatmıyorsunuz bunu pek kavramış değiliz? bu insanlar insanları tahrikleyerek tehdit ederek bir şekilde sunucuya user kaybına sebebiyet getirmişlerdi siz bu insanları barındırıyorsunuz sunucunuzda nerde kaldı e-kolay'n yasal düzeni? adaletli konuşmak gerekirse adaletli olun demek düşer bize. Objektif prog. gelirsek objektif prog. Startv deki oturulan masada adam coskun beyi anlayamıyordu coskun beyse anlatamıyordu.O prog. sunucusu yüzünden sizin linkleriniz kaldırıldı dikkatinizi çekerim. Tecrübeli birisini çıkarsalardı objektif prog. bugün sizde bu sorunu yaşamayacak olurdunuz diyor noktalıyorum. iyi forumlar

 

Alt 20 Ağustos 2008, 04:22   #89
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]




SN KayitsizUye

Size " Devoted " arkadasim cevap vermis sagolsun.Hic bir real arkadaslik\gorusmusluk yok.( herseye sanal gozuylede bakmiyoruz,gun gelir gorusuruz cayimizida iceriz muhabbetimizide ederiz. ) Buralar buralar (: gelip gecici buralar, onemli olan burada tanistigimiz guvendigimiz arkadasliklari sanal disina cikarmak kazanmaktir.Yoksa pekde birsey kazandirmaz buralar.Keyif alayim derken; insanlarin duygulariyla,insanlari bilmeden tanimadan yargida tutmak ile yakismaz tutumlar ile var olmak cok yanlis.Demissin’ki Kurumsal davraniyorsun¿ Benim elbette tavrim olacak.Bahsi gecen yer bir sirket portalidir.Ben uzun sure orada kaldim.Birakta havasindan suyundan tatmis olayim (: Tavrimda tarzimda net ayrildigim yer e-kolay yonetim mevkisiydi.Ekolaydan temelli ayrilmadim..Nasil ve neden ayrildigimda kisa kisa belirtmistim.Tekrar tekrar ustunden gecmeye gerek yok.Abilik etseydin ekibine diyorsunda, bu ayriligi nicin gerceklestigimi bile bilmeden boyle direkten hazir cevaplarda yanlis.Cevabini alamicagin ne soru sor,nede hem sorup hem cevaplar gibi tutum sergileme.Ben abilik etseydin dediklerinle msn,tel & irc araciligi ile muhabbetimi onlardan hic bir zaman eksik etmiyorum. Diyorsunki¿ sahsi is yapiyordun? buyur sunucu duruyor henuz kapanmamis diledigine sor,ne gibi sahsi is yapmisim bende merak ettim? Global operatorleri bile ozenle seciyordum.EKolay.NET bunyesinde gorev aldiklari icin en dogru kisi\kisileri secmekle sorumlu birisiydim.En ufak sorun ucunu aliyorda gidiyordu bu yuzden sahsim ozenerek secmistir. . Her ne sebepten olursa olsun bahsettiklerinin bir cogunun ayri ayri degerleri vardir.Hepsi birbirinden iyi insanlar & niyetleri temizdir. Naughty,MichaeL agirlikli olarak uzerimde onlarinda emekleri vardir.Burdan onlarada tesekkurlerimi borc bilirim .(: .... RhomantiC'in gecesini gunduzune kattiginida bilirim.Anlatmaya gerek yok ya aslinda bu arkadaslari. iste her zaman demisim +lar unutulup -ler hatirlanmasin diye.. Onlarin sayesinde onlarin destegi ile e-kolay'da guzel yerlere geldim.Onlarin sayesinde bazi kisi\kisileri tanimis oldum.Onlarinda emekleri buyuktur.Buda asla inkar edilmesi soz konusu olamaz.Suan’ki yonetimde sunucuyu taniyor tanimaya calisiyor icraatleri -\+ artik onu Numberone gelip gorup degerlendirip dusunup karar verecek kisidir.

Hem ciddiyet ile isimizi yaptik hemde girgirimizi samatamizi yapmisizdir.Falanin filanin ozelini,arkadas bildiklerimizin guzel ortamlarin guzel konusmalarini printlerini vb ( ozel ) seyleri herkesin gormeye mecbur gibisinden tutum sergilemedik.Kimsenin arkasindanda kuyu kazmadik.Bir bunu dusunemedik bir bunu hesap edemedik.Iyikide boyle seyleri huy edinmedik..En azindan surda kendi ismimizle yorum yapiyoruz..Bizim yapimiz bu & biz boyle gorduk boyle hizmet verdik e-kolaya..
Fesatlik yapan herkimse onadir sozum;
Hic bir zaman kotulemedik kotulemeyecegiz ( kotulensekte ). Biz bize yakisani laikiyle yapacagiz.


Disarida hayat var, ya$am gurul gurul akiyor ( Saygılarımla..)
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

Alt 20 Ağustos 2008, 04:36   #90
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]




PopSy ve Devoted. Sizleri anlamak Gerçektende çok zor. yetkilerinizi alıyorlar halada ekolayı koruyorsunuz. Hakettiğini alan bana 1 kişi gösterin ekolayda tek 1 kişi gösterin ? diyinki şu adam help'ten çıktı root admin oldu veya admin oldu ? kurumsal kurumsal diyosunuz. kurumsal biyer şahsi iş yaparmı arkadaşım ? Ayrıca PopSy ekibimi özenle seçtim diyosun. Saysana şurda ekibini nasıl insanlar bilelim bizde ? UniversaL'ın kodladığı Script i kullanıyor birçoğu hala. En son tunCay'ın kodladığı script sayesinde yaptıkları bişey varmı o ekibinin ? bişey söylim mi. Şu lafımda gerçekten çok samimiyim. Ekolayda Görev alan insanlara acıyorum. ßende Görev aldım zamanında kendimede acıyorum. EKOLAY HAKEDENE HAKKINI VERMEDI BU ZAMANA KADAR , VERMEZDE. iyi forumlar..

 

 

Etiketler
>, <, 2008, ekolaynet, haftanın, polemiği


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık