Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Mart 2007, 03:30   #10
Sky-Dancer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Unreal Servislerinden Hangisi Daha Iyi.?

* epona bildiğim kadarı ile 1.4.20 versionu dahil olmak üzere sonraki versionlarda ismini, eponanın tersi olan anope olarak değiştirmiştir. (en eski anope versiyonu bildiğim kadarı ile 1.4.20 olması lazım.. Kullandığım zamanlardan biliyorum.)

* anope bana göre bazı konularda yetersiz ve sonraları şu acayip modül sistemi ile gözümden iyice düşen bir servis oldu. En azından benim düşüncem böyle.. (gözümden düşmesinin sebebi, her komut için bir modül yazmaları.. Bence gereksizdi.) Bir conf satırı kaç metre uzuyor siz de biliyorsunuz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
D

* ama windows konusunda irc-services in windows a düzgün bir şekilde uyarlanamaması söz konusu (testlerimden de biliyorum..) Yine de tabi baya bir uğraşılsa win32 halinde derlenebileceği kanaatındayım.. Kısacası win konusunda anope en iyi servisdir gibime geliyor...

* Sirv adlı servis var. En son 3.0 versiyonlarını çıkarttı. Sıfırdan, kodlar yeniden kodlanacağı söylenmişti. Ama test etmek için vakit bulamadım. Bunun hakkında yorum yapamıyorum.

* Sirv in 2.9.0 ve eski versiyonlarında çok fazla hata var. Bu yüzden sirv servisleri de normal kullanıcılar için uygun değildir. (bazı kullanan arkadaşlarımdan ve abilerimden biliyorum zamanında
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

* Auspices servisleri sirv servisleri üzerine kurulu idi ve yine onda da hata çok (sirv in standart varsayılan hataları bile mevcut.)

* şu ana kadar Ptlink servislerini test etmediğim için o konu hakkında yorum yapamıyorum.

* başka bir kaç servis daha var. Ama son durumları nelerdir bilemem.

Ekleyeceğim başka bişey olursa yine eklerim Hitman..
Bildiklerim ve aklıma gelenler bunlardı..

iyi Çalışmalar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan