Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Mart 2007, 05:55   #56
Mohikan
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Cevap: Röportaj: Numberone ( E-Kolay )

djiNn Nickli Üyeden Alıntı
Numberone görüntü adamı olsaydı kim olduğunu ve yetkisini gösterirdi sizin gibi çoluk çocuklarla uğraşmadığı için ekolayı adam etti.

Ve sizin gibi Kendini Bilemeyen Ezik Adamlar Böyle Kendini Tutamayip Kişilerin Yetkilerini Çekemeyip Doğru olan Battiği Için yaziyorsunuz. Birde eis Arkadaşımın dediği Gibi Şimdi Başka bir yerde yaptiğiniz eziklikler tatmin etmedi galiba buraya da SaLça Oluyonuz Bak Bi Söz söliyim sana Git Allah Rizasi için kendine Başka Meşgale Bul.. Yapamiyorsun Eziksin En Alt Seviyedesin Hatta SEVİYESİZSİN.

Kusura bakmayin.. Daha Fazla Dayanamadım ARtık..

1) Burada bir röportaj yapilmis, kullanicilar her zaman iyi yorum yapmak zorunda degiller'ki? Saygi cercevesi icinde, isteyen herkez yorumunu soyler, bunda yanlis olan nedir?
2) E-kolay.Net bir Sirkettir, NumberOne adam etti demek yanlis olur, koskoca sirket NumberOne'nin elinemi bakiyor yani?
3) Ismi gecen sahisi tanimiyorum, yaptigi isler ilede pek ilgilenmiyorum, sadece buraya bunlari yazmak istedim.
4) Dedigim gibi, kôtû yorumlari gormek istemiyorsaniz, roportaj yapmasiniz olur biter, cok kadar zor birsey degil'ki bu ..
5) Bôyle buyuk Sunucular'da, buyuk isler yapiyor isen, seni seven kadar sevmeyen kisiler'de olur, bunun farkinda olmalisiniz arkadaslar, boyle tartisma cikartilacak post'lar olmasin diyorsaniz, roportaj vermeyin, tartismaya hic gerek yok.
6) Ek olarak kisiler her zaman icin gecici olmustur, yapilan calismalar ve kurumlar kalicidir, iyi calismalar arkadaslar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan