Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Nisan 2007, 02:29   #17
Çevrimdışı
ErkaY
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın polemiği 6 - Kelebek.ORG




Arbalot Nickli Üyeden Alıntı
Kelebek.ORG bi Global sunucu ve içinde yapilan flood'un küfür'ün haddi hesabı yok ve help, operhelp bomboş. yani açıkcası şuan yakıştıramadığım bi durum içerisinde.

Arbalot arkadaşım 1şey söylüyorsan bunun bilincinde olmalısın. Ben kelebekte operim. Her gece en erken yattIgIm -ki ( Geceleri daha az oper oLur düşüncesiyLe söyLüyorum ) saat 4,30 - 5 ciwarıdır.Hem Help kanalında Hem Operhelp kanalında bulunurum.Diğer arkadaşlarımda aynen.

Kanallarda flood'un küfürün haddi hesabı yok diyorsun. Türkiye ve kelebek kanallarındaki gündüz 11 aksam 11 arası ortalama user sayısı en az 650 700'dür.Kanallar Her daim -M we -m dedir. yani anLayacağın Kanalda herkes Sohbet edebilir.Global Kanallarımız hiç 1 zaman +m weya +M'e alınmaz.Ancak Cokk mejbur kalınırsa.Her kanaLa giren user Senin benim gibi iyi amaçlı girmiyor kimisi giriyor küfür ediyor hakLısın -ki bu küfür oLayı her yerde wardır. Ve küfür edeninde bizim kanallarımızda yeri yoktur.

Flood olayına gelince Zaten kelebek org'a reklam atmaya calısanlar spamfilter'e ekli kelimeler sonucunda uzaklaştırılıyorlar.Saldırı amaclı clone sokanlara ise zaten ben we arkadaşlarım gerekenleri yapıyoruz.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet