Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Nisan 2007, 05:05   #2
ad3m
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Cumhuriyetimize Sahip Çıktılar!!

Atamızın mezarı başinda Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Meclis Başkanımız Sayın Bülent Arınç'a Küfür ve Hakaret Ederek Cumhuriyete Sahip Çıkmışlar Vay be Gözlerim Yaşardi.Soruyorum size Türkiye'nin kurucusunun mezarı başinda türkiye başbakanına söven bu milletten ne beklenir? bunlara 'türk' diyebilirmiyiz? Şahsen ben demem. sözüm o mitinge katıllıp başbakanımıza sövenlere siz ilk önce ağzınıza sahip çıkın sonra gelin türkiye ye sahip çıkın!
Ben bu vatanin evladiysam, bu vatani boyle başa gecmek amaciyla yapilan, milletin kafasini yıkamak, ve sahte laflariyla kolpa insanlara, ATAMİN MEZARİNİN ÖNÜNDE Küfür eden ADİ! ŞEREFSİZ! insanlara bırakmam ey sen türk evladi bu yapilanlara göz yumuyorsan ve vatanina sahip çıkmıyorsan senin kanından şüpe ederim. bu vatan bizimdir bu devlet bizimdir böyle insanlara kanmayalim ben tayyipci degilimdir. ama adam allah icin iyi yonetiyor CHP, DSP, bu adamin dusmanlari ve basa gecmek icin yeni oyunlarindan birtanesi. yanliz bu boyle karsiliksiz kalacak sanmasin o mitinge katilanlar..
------------------------------------------------------------------------
Kerkük mitingi

Tarih ; 28 Nisan cumartesi

Saat : 13.00

Yer: Tandogan / Ankara..

Bu yaptıklari karsiliksiz kalmayacaktir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları