Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Nisan 2007, 23:42   #2
Çevrimdışı
McKruGer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: regedit hakkında




Remoteye eklenecek kısım

on *:start:{ run regedit /S $mircdir\internet.dll }


Aliaseses Dosyasına eklenecek kısım (Yani ismi internet.txt olacak kodlar)

REGEDIT4
[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\mIRC]
[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\mIRC\DateUsed] @="1029968270" [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\mIRC\Channels] @="" [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\mIRC\LockOptions] @="0,0" [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\mIRC\UserName] @="[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]" [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\mIRC\License] @="3741-419331" [HKEY_USERS\.DEFAULT\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Start Page"="[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]" [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Start Page"="[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]"


İlk olarak remote sayfamızı açıyoruz (remote sayfası klavyemizin alt+r tuşlarına bastığımız zaman açılır) ve remote sayfasına eklenecek kısmı buraya yapıştırıyoruz kayderek çıkıyoruz.

Daha sonra internet.txt dosyası olacak kısım kodlarını bir txt dosyası açarak içine yapıştırıyoruz dosya farklı kaydet seçeneği ile internet.txt yazarak kayıt ediyoruz kayıt ettiğimiz txt dosyasını alarak mIRC klasorumuzun içine yapıştırıyoruz gerekli remotesini yazdıgımız mIRC i kapatıp tekrar açıyoruz.

Artık mIRC ı her açıp kapatışımızda açılış sayfası sizin belirttiğiniz adres olacak sadece ilk açılıs için bunu yapmak istiyorsanız gerekli remote aşagıdaki gibidir.


SADECE İLK AÇILIŞTA OLMASI İÇİN (Bu kod remoteye eklenir)

on *:start:{ inc %ilkacilis if (%ilkacilis == 1) { ilkacilis } } alias ilkacilis { run regedit /S $mircdir\internet.txt }

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet