Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mayıs 2007, 18:04   #3
Çevrimdışı
AyEsBiBe
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: kanalı +R yapmak yerine 7 günlük registersiz nickleri kickleme




Yeni yazdım belki daha kısa veya daha pratik yolları vardır ama aklıma bu şekilde geldi bu şekilde yazdım. Böyle bişi ilk defa yazıyorum o yüzden teknik açıdan hata varsa affola düzeltiriz, Fakat denedim çok iyi çalışıyor.
ßirde böyle bir korumayı herhangi bir saldırı anında kullanamazsın, Çünkü;
herhangi bir flood saldırısında, giren nicklerin kayıt zamanını NickServ'ten sorguluyoruz bu yüzden korumanın randımanı senin lag'ına bağlı olucaktır. Yok normal kullanım için istiyorsan uygun. Gün sayısını arttırmak istersen veya herhangi başka bir ek istersen söyliyebilirsin. Denedim Hatasız Çalıştı umarım bi aksiliği çıkmaz..

KOD;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias korumaon { if ($group(#7gunkoruma) == on) { signal -n Korumaon-Hata! Bu Korumayı Sadece Tek 1 Kanal iÇin Çalıştırabilirsiniz.. | halt } if (!$1) { Signal -n Korumaon-Hata! Lütfen Kanal Belirtiniz.. Örn: /korumaon #AyEsBiBe | halt } signal Koruma-Aktif $1 Kanalı Için Son 7 Günde Kaydedilmemiş Nicklerin Girişi Engellendi.. set %krkanal $1 enable #7gunkoruma } alias korumaoff { disable #7gunkoruma signal Koruma-DeAktif %krkanal Kanalı iÇin 7 gün Koruması DeAktif.. unset %krkanal,%jRnick } alias tarihfark { if ($ctime($1 $2 $3) < $calc($ctime -604800)) { return guvenli } else { return guvensiz } } alias Aydeis { if ($prop == tr) { return $replace($1,jan,oca,feb,sub,apr,nis,jun,haz,jul,tem,aug,agu,sep,eyl,oct,eki,Nov,kas,dec,ara) } if ($prop == En) { return $replace($1,oca,jan,sub,feb,nis,apr,haz,jun,tem,jul,agu,aug,eyl,sep,eki,oct,kas,nov,ara,dec) } } #7gunKoruma on on *:join:%krkanal: { set %jrnick $nick msg nickserv info $nick } on *:notice:*:*: { if ($nick == NickServ) { if ($2-5 == kayitli bir nick degil.) { mode %krkanal +b %jRnick kick %krkanal %jRnick Kayıt Süresi 7 Günü Geçmeyen Kişiler Bu Kanala Giremez.. } if ($1-2 == kayit zamani:) { if ($tarihfark($4,$aydeis($3),$6) == guvensiz) { mode %krkanal +b %jRnick kick %krkanal %jRnick Kayıt Süresi 7 Günü Geçmeyen Kişiler Bu Kanala Giremez.. } } } } #7gunKoruma end



Konu AyEsBiBe tarafından (06 Mayıs 2007 Saat 12:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: Kendime göre uyarladığım kod kalmış, özür dilerim..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet