Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mayıs 2007, 19:35   #1
narkoz_
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
vbulletin konu

ya bu konular için kod verilmiş

Alıntı:
if (!($forumperms & CANVIEWOTHERS) AND ($thread['postuserid'] != $bbuserinfo['userid'] OR $bbuserinfo['userid'] == 0))

bu şekilde bi kod bendeki showthread.php dosyasında bunun aynısı olmasa bile benzeri var bu kodlar ekledim forumda denilen yere konuları gösteriyo tam konuya giriş halinde üyelik soruyor üye şifresini falan girdiğinde

NarkoZ^^, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
  1. Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
  2. Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
bu şekilde bi yazı veriyo denilen şeyleri yaptım bu forum görüntülensin diye zaten şuan her kullanıcıda bu forum u görüntüleye bilir seçeneği var ama ben üye şifremi girmeme ramen o uyarıyı veriyo bunu nasıl düzelte bilirim

Alıntı:
11)Üye olmayan konuları görsün ama içeriği göremesin (3.0.7)
showthread.php dosyasını aç şu kodu bul:
PHP Kodu:

if (!($forumperms & CANVIEWOTHERS) AND ($thread['postuserid'] != $bbuserinfo['userid'] OR $bbuserinfo['userid'] == 0))

{

print_no_permission();

}

altına bu kodları ekle:
PHP Kodu:

###DENY NOT LOGGED IN (USER 0) AND USERS AWAITING EMAIL CONFIRMATION (GROUP 3)###

if($bbuserinfo['userid']==0||$bbuserinfo['usergroupid']==3) print_no_permission();

kaydet upload et

daha sonra admin panel<<<kullanıcı grupları<<<unregistered<<<konuları görebilir:evet

aynen yapılmış durumda dediğim gibi zaten her kullanıcı bu forum u görüntülye bilir olarak kayıtlı ama üye girişi yapmama ramen giremiyorum

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan