Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Haziran 2007, 05:06   #26
Çevrimdışı
SaW
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Kelime türetmece Tcl si Buyrun arkadaşlar.




Bu bildiğimiz triva.tcl'dir. Tek farkı soru dosyası. Bir de soru sorarken sabit bir soru eklenmiş. Başka hiç bir farkı yok. Kelime turetmece'nin mantığı bu değildir, zaten mırc tabanlı olanlar da bu mantıkla çalışmaz, Kelime turetmecenin mantığında, bir sözlük vardır ve bot RASGELE HARFLER SEÇER bunu bilerek büyük yazdım, yani seçtiği harfler herhangi bir dosyada kayıtlı değildir. Sonra, seçtiği bu harflerle sorduğu sorunun ardından verilen cevaplar içerisinde öncelikle kendi verdiği harflerin bulunup bulunmadığını kontrol eder ve eğer bulunuyorsa verilen cevabın kendi sözlük dosyasındaki kelimelerin herhangi biriyle eşleşip eşleşmediğine bakar, eğer eşleşiyorsa kelimenin uzunluğuna göre puan verir ve ayrıca her soru için belli bir zamanı vardır, bu zaman zarfı içerisinde birden çok cevap verilebilir, yani bir cevap verildiğinde soru süresi tamamlanmış sayıp diğer soruya geçmez.
Yani siz kendiniz bir kelime txt benzeri sorular oluşturup sunucunuzda bulunan normal soru botunun soru dosyasına eklerseniz onları (ordaki formata uygun bir şekilde) sizin kendi soru botunuz da aynı soruları soracaktır.
Bunları bu tcl ile uğraşanan arkadaşın emeğine saygısızlık olsun diye söylemiyorum, ama neyin ne olduğunu da bilelim, yeni bir şey çıkarmış gibi davranmayalım, ne kendimizi ne de bir başkasını kandırmayalım. Sonuç da bu tcl yi indirenler hazırlanan bu tclnin nasıl çalıştığını mutlaka görmüşlerdir ona göre indiriyorlardır, ama ortada yeni bişey yok ve henüz kimse kelimeturetmece.tcl hazırlamadı, çünkü oldukça kapsamlı bir iştir, oldukça bilgi + emek ve zaman ister, eğer bir gün birisi bütün bu bilgiyi emeği ve zamanı harcayıp asıl mantığıyla bunu yaparsa da helal olsun demek lazım. Çünkü herşeyden önce çok fazla zaman harcamış olacaktır..
Kimse alınmasın kırılmasın, gerçekler bunlar..

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet