Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Haziran 2007, 12:36   #6
Çevrimdışı
Sky-Dancer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yanıt: Regex Karşılaştırma Aracı..




IncabuS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sky-Dancer' i zaten tanıyan tanıyor. Sky-Dancer çıkıp sürekLi olaran insanların kendisine IRCd den başka code yazamadıqını söylediğini wurguluyor ama buna kendiside açık kapı bırakıyor. neden sürekLi olarak bunu wurquLuyor ki.Çok qüzeL bir cümLe var bununla ilgili bırak sinekler vızlasın neden kaşıyorsunki. zaten Sky-Dancer'i biLen biLiyor.Sanırım artık bu hırs a dönüştü Sky da umarım kendine bir zararın olmaz.

Dediğiniz Bir Yandan doğru.. Fakat Bir Yandan da Yanlış.. Bir Çok Kişi Gibi, Yaptıklarımı Herkese Vurgulamıyorum.. Sadece Çevremdeki Arkadaşlarım Biliyor.. Hatta Bazı Yaptığım Çalışmaları, Arkadaşlarım Dahi Bilmiyor.. Haliyle de Sadece Unreal için Tanınmam Bu Safa da Normaldir.. Fakat Şu da Var.. Benim için "SADECE UNREAL" denildiği anda (bu son zamanlarda çok söylenir olmuştu, vurgulamamın sebebi bu..) orada ya bu iş biter; Ya da Diğerleri Gibi, Kendimi Gösterebildiğim Kadar Gösteririm.. ( Diğerlerinden Kastım, Yapıp Vermeyenler vs.vs. ) Göstermekten kastım da şu, Yapabildiğimi söyleyip, uzaktan bakmanızı sağlamak DEĞİL... Paylaşabileceğimi düşündüğüm kodları paylaşmak...

Durum Bu olunca... Zaten MT ve Sohbet.net e ekleyeceğim bir kaç koddan sonra emin olun servisler konusunda susacaklardır bu konuşan "adamlar(?)"

Sadece o zamanı bekliyorum.. O Zamana kadar Paylaştığım şeyler de yaptığım yorumları da içimde kalanlar olarak yorumlayın..

iyi Çalışmalar..

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet