Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Haziran 2007, 19:11   #9
Çevrimdışı
SaW
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Regex Karşılaştırma Aracı..




Öncelikle insanların şu fikri kafalarından atmaları lazım: burada ister çok kapsamlı olsun isterse küçücük bir şey olsun, emek verip yazan arkadaşlar bunu emin olun adımız duyulsun diye yapmazlar, bu işten zevk aldıkları için yaparlar, paylaşıyorlarsa eğer birilerine faydası olsun diye yaparlar, kimse paylaşmak zorunda değil ve de kimse kimsenin bilgisini ya da yaptıklarını eleştirmek ya da yaptıklarına laf söylemek HADDİ değil.. Çünkü bu işle uğraşan insanlar o insanların işçisi değil çalışanı değil! Beğenen alır kullanır beğenmeyen kullanmaz, ama laf etmek kimseye düşmez. Unutmayın ki bu insanlar bu işleri öğrenmek için herşeyden önce zaman ve emek harcıyorlar.
Son olarak herkes ağzından çıkanı kulağı duymalı, insanların özverilerine ve emeklerine saygı göstermeyi öğrenmeli, beğendiğinde isterse alkışlar ama beğenmediğine laf etmeye kimsenin hakkı yoktur. Yapılan bir şeye illa cevap vermek isteyen bunu kuru lafla değil, daha iyisini yaparak göstersin ki bu da daha önceki yapılanın değerini düşürmez.
Fazla uzatmaya gerek yok, Sky-Dancer emeğine sağlık, bir şey yapmaya çalışan yardımcı olmaya çalışan, emek veren herkese saygı duyulmalıdır ki yaptıkları ortada olan insanlardan bahsederken de iki kere düşünmek lazım..

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet