Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Haziran 2007, 18:37   #29
Sw33t
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Haftanın Polemiği 13 - Mynet.Com

AchiLLes hep milleti eleştiriyorsun yalan yanlış... Ama bunun nedenini söyleyim herkez bilsin senin mynetteki kanalına userleri toplayıp ve bir süre sonra bu kanaldan userleri kendi açtıgın servere çektigin anlaşıldı diye kanallarına perm attı diyemi specifici kötülüyorsun bu kadar? Bu adamları neden bu kadar kötülüyoırsun... Ben diger operlere özeline gittigimde derdimi problemimi anlatmaya çalıştıgımda kimi cevap verme tenezülünde bile bulunmuyor kimisi azarlıyorken specific ve asii_genc özellikle hep yardımcı oluyorlardı! ben bu adamların özeline gidip teknik destek alıyordum şu nasıl olur bu nasıl yapılır diye soru soruyordum ve her seferinde sıkılmadan dakiklarca anlatmaya çalışıyorlardı... Bununun NeDEni asii_gencinde specificinde kültürlü insanlar olmasıdır okumuş kişiler mynete gelen operlerin hangisi okumuş hangisi universite mezunu? hepsi kara cahil... Cleric dediginiz adamda kürt tabi yardım edecek yandaşlarına! Kenshine kill atıyordu diyordun angelus peki angelus neden kenshin döneminde yönetimdeydi? specific kime siktir çekmiş?? çekmişsede hak etmiştir mutlaka... Adamlara etmediginiz küfür kalmıyordu sadece bu kişilere degil oper olan kim varsa hepsine küfür ediyordunuz sırf onları çekemediginizden onların yerinde olmak isteyipte olmadıgınızdan dolayı... Ama şunuda biliyorum ki specific gelip ne kadar pkk yandaşı kişilerin kanalı varsa kapattı diye böyle yapıyorsunuz, asii_genc kanal genelinde kürtçe konuşuldu diye kanal kapattı diye böyle yapıyorswunuz çünki siz bu adamların seviyesine erişemeyecek kadar küçüksünüz diye böyle konuşuyorsunuz...
Hiç degilse bu övdügümüz adamlar (Kenshin,specific,asii_genc,noname) TÜRK'tü sizin gibi karakafalı kişiler degillerdi...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan