Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Temmuz 2007, 01:17   #7
Çevrimdışı
SaW
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Cevap: Security Egg. V.1.0 By BuCaLI (sunucu koruma botu)




CcehennemM Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
düşündüm onlarıda belirtmeyi unuttum girişte version finger ve whois olayını sadece saldırı anında komutla belirli bir süre aktif etmek ve sonra durmasını sağlamak mümkün. örneğin !panik 5 komutu uygulanırsa 5 dakika boyunca giriş çıkışları kontrol edicek sonra normal rutin çalışmasına devam edecek ki bu çok gerekli oluyor. gereksiz dediklerine gelince botun ilk zamanki özelliklerinden olduğu için yeniden yazmış bulundum ama zaten onlarda anlık komutlar olduğundan botun yavaşlamasına neden olmaz.

Paylaşıma gelince dediğim gibi uygun şartları sağlayabilirsem yani musteriservde olduğu gibi kodları belirli bir düzende şifreleyebilirsem yapıcam tşkler.

İstersen version fingerı saldırı anında devreye sok, bu haliyle botun yavaşlamasına kesinlikle neden olacaktır.. Diğer anlık kodlar diye bahsettiğin kodları ben botun yavaşlamasına neden olacağı için değil bence gereksiz olduklarını ifade etmek için yazdım ve de emin ol botun yavaşlamasına da neden olacaktır..
Şifreleme konusundaki görüşümü de bir önceki postum da belirttim zaten, sanırım aynı anda yazmışız, ben onu gönderdikten sonra senin cevabını okudum..

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet