Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Temmuz 2007, 16:10   #17
Çevrimdışı
SaW
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Security Egg. V.1.0 By BuCaLI (sunucu koruma botu)




aCoustiC kod şifreleme olayında zaten orada kötü amaçlı kodlar şifrelenmiştir asla demedim.. Tcl üzerinden şifrelenmiş kodların tehlikeli olabileceği konusunda görüşlerimi belirttim.. O yüzden içierisinde şifrelenmiş kodlar bulunun bir tclde istenildiğinde neler yapılabileceği konusunda bir uyarıydı..
Alıntı kod konusuna gelince, ben hiç kimsenin yazdığı kodu kullanmadım diyen yoktur heralde.. Ben buna karşı değilim. Evet haklısın bazen insanlar unutadabilir alıntı olduğunu yazmayı.. Kendisi başkalarının kodlarını alıp kullanabiliyor, arkadaşın kodlarını alıp birisi kullandığında adı "lamer" oluyorsa,
bu işte büyük terslik vardır : )
Yoksa benim kesinlikle kimseyle ters düşmek değildir maksatım.. Kimse bu işi bilerek doğmuyor, hatta elimden geldiği ölçüde bildiğim ölçüde her türlü kodunda yardımcı olmaya da çalışırım..
Zaten konu baştan sona okunursa nelere tepki gösterdiğim anlaşılır. Yorumlarınızı bekliyorum diye başlayan koda sanırım daha uzun ve daha iyi niyetli cevap verilemezdi..
Türkiyede pek az kişi tcl scripttingle ilgileniyor. Her türlü ilgilenenle tabiki dayanışma içinde olmak isterim ben, bundan kimseye de zarar gelmez. Fakat ben yanlış bulduğum şeyi de o insanın arkasından değil, yüzüne karşı söylerim. Dost acı söylermiş demeli belki de buna..

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet