Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Temmuz 2007, 20:01   #19
Çevrimdışı
BuCaLI
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Security Egg. V.1.0 By BuCaLI (sunucu koruma botu)




Kullandığın kelimelere dikkat et hakaret edici şekilde konuşulacaksa bende konuşurum olay kavgaya döner tüm iyi niyetimle son kez cevap veriyorum;birincisi geçen postlarda belirttim okumadan ezbere kafanda kurduğun şekilde cevaplar yazma ;
CcehennemM Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ama yanlış anlaşılmasın yazdığım kodları kimse kullanmasın değil olay ki zaten benimde tcl bilgim süper olmadığından kodların bi kısmı alıntı.

Hiçkimseyede lamer demedim yada benim kodumu kullanan lamerdir demedim. ha yapılmış bi şey varken onu tekrar yapmaya çalışarak zaman kaybedecek kadar salak olmaktansa lamer olur onu kullanırım o ayrı !ahlaksızlık meselesine gelince senelerdir buradayım kime ne yanlış yapmışım ki şimdi yaptığım botun açık kodlarını yayınlamak istemiyorum diye ahlaksızlık yapabileceğim düşüncesine varılıyor ? Eğer ortada bi ahlaksızlık varsa bu konuyu iğneleme düşüncesinde olanlar yapıyor bence. Kimse boşa zırvalamasın kimse saçmalamasın. Ben buradan bişeyler öğrendim yine öğrendiklerimi buraya aktarmak amacındayım. her zamanki gibi fikrimi belirtirim uygun görülürse yayınlarım görülmediyse yapabiliyosam uygun hale getirir öyle yayınlarım ancak şu durumda yapılan iş eleştrilmek yerine hakarete uğruyor. Sorulacak soru dışında cevap vermicem istediğiniz gibi at koşturun !

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet