Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Temmuz 2007, 21:00   #20
Çevrimdışı
SaW
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Security Egg. V.1.0 By BuCaLI (sunucu koruma botu)





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bu kadar celallencek ne var? sonun da bu işi bu dereceye getirmekle eline bişey geçmez. Niye bu kadar büyütülüyor ve niye bu kadar aşırı tepki gösteriyorsun hala anlayamıyorum. Her postumda neyi kasdettiğimi açıklamaktan ben bıktım artık.. Madde madde yazıyorum. Umarım bu kez anlarsın..
1- Ben sana kötü amaçla kodları şifreledin, oradaki şifrelenmiş kodlar kötüdür demedim!
2- Sana kimseye yardımın olmuyor veya yaptıklarını başka niyetle yapıyosun da demedim..
3- Ben sana ahlaksızsın da demedim
4- Ben sana lamersin de demedim..
5- Ben sana hakaret olabilecek hiç bir şey söylemedim postların hepsi yukarıda var zaten.

Benim anlatmaya çalıştığım ise şunlardı:
1- Tcl'de şifrelenmiş kodların ne olduğu bilinemez, yapandan başkası ne olduğunu bilemez göremez, istenildiğinde şifrelenmiş kodlarla her türlü şey yapılabilir dedim..
2- Bunu bilmeyen insanlara bir uyarı mahiyetinde söyledim
3- Kaldıki insanların sana güvenip indirebilmeleri için öncelikle ne diye güvenip güvenmeyceklerini bilmeleri lazım.. Bu şifre konusunu bilmeleri onun ardından güvenip güvenmemeleri lazım
4- Ben kimseye bu adama güvenmeyin de demedim.
5- Ben şifrlenmiş kodlara güvenmem ve sorana da tavsiye etmem dedim,
6- Şifreleme olayını etik bulmadığımı bana göre gayri ahlaki olduğunu söyledim ( tamamen kendi düşüncemdir katılmak zorunda değilsin )
7- Alıntı konusunda ise, bu kadar kodlarının alınmamasını isteyen bir insanın (yani bunu normal bişey görmeyen) bunun için çeşitli yollara başvuran birisinin, başkasının kodlarını rahatlıkla kullanmasının bana şaşırtıcı geldiğini söyledim.

Şimdi bütün bunlar böyleyken, sen sadece kendi fikirlerini düşüncelerini doğrulayan postlar atılsın istiyorsan o başka.. Bunu söyle biz de ona göre yazalım ya da yazmayalım.. Yok ben eleştiriye açığım diyosan da bundan alınmana gerek yok. Farkındaysan benim sözlerim; eleştri, tesbit ve yorumdan bir cm ileri gitmemiştir. Ama işi hakaret boyutuna buldurmamanı tavsiye ederim. Çünkü son postundaki üslubun hiç hoş değildi..

Son olarak bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok. Kafana takılan, cevap vermen gereken bir şey olduğunu düşünüyorsan bu yazdıklarımı tekrar okumanı tavsiye ederim.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet