Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Temmuz 2007, 19:31   #18
Çevrimdışı
SaW
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: ScanX v.2 Donwnload




Sorunlarla ilgilenemediğim için kusura bakmayın. Linki sabah verdim ve ancak şu saatte bakabildim. Bu arada ben yokken aCoustiC (adil) kardeşime ilgilendiği için çok teşekkürler.
Eggdrop versionunuzu v1.6.18'e yükseltmeniz (daha düşük olanlar için) iyi olacaktır. Sadece ScanX için değil, yeni yazılan tcl'lerin bir çoğu yeni versionlara uygun olarak hazırlanır. O yüzden bazı tcl'lerden version eskiliğinden kaynaklanan hatalar yaşamamanız için versionunuzu yükseltmeniz lehinizedir.
Botta her türlü koruma mevcuttur. Dün akşam botnet, sc5, trojan v.s saldırılarına karşı bir kez daha test ettim ve test esnasında izleyenlerin de takdiri beni sevindirdi.
Soru ve sorunlarınızı vaktim olduğu ölçüde yanıtlamaya çalışacağım, ve bu botu sunucunuzun user sayısına bakmaksızın güvenle kurabilirsiniz. Bottan kaynaklanan bir lag (gecikme) yaşamazsınız eğer yaşıyorsanız problemi başka yerde aramanızı tavsiye ederim.
Son olarak koruma ve ayarları mümkün olduğunca kendi sunucunuzun özelliklerine göre özelleştirmenizi tavsiye ediyorum; çünkü bir bot aynı haliyle her sunucuda en iyi koruma ve güvenliği sağlamaz; botun iyi olması tabiki büyük bir avantajdır ama sunucuya özelleştirilmiş olması tam korumayı sağlayacaktır. Örnekse: giriş taşma koruması.. Çok user girişi olan sunucularda saniye azaltılıp giriş sayısı artırılabilir ve az giriş olan sunucularda tam tersi.. Bunun gibi şeylere dikkat etmek lazım.
Güzel postlarınız için tekrar teşekkürler, teşekkür butonunu kullanamadıklarım postlarını beğenmediğimden değil, acelem olduğundandır.
Kolay gelsin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat