Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Temmuz 2007, 10:10   #53
Çevrimdışı
кααη™
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ben Seni böyLe SewdiM




Sana hicbir sey soylemek istemiyorum. Butun sozcukler yetersiz.. Hicbir sey yazmak istemiyorum. Engin denizlerde kulac attigim, ustume gokkusagini kusandigim bu ask yalanmis. Simdi karanlik sularda boguluyorum. Gokyuzu kursun gibi agir. Ne yana donsem yalan. Gulusler yalan, vaatler yalan..Insanlar yalan. Ben seni mi sevdim..Senin gozlerinle mi baktim dunyaya.. senin ellerinle mi cicek derledim.. sevincti, askti gogsume bastim. Kocaman bir yalani seninle mi yasadim?

Gozlerine baktigim zaman cennet bahcesine gecerdim.. Bir aldatmacaymis, kotu bir ruya.. Kotulugun bile bir yuzu vardir, bir gorunusu.. ama en beteri buymus.. bu aldatmaca. Bir masal olsaydin raziydim, bir siir olsaydin, alir saklardim.Guzel bir yuz kalirdi senden geriye, hos bir ani.. kimsenin dokunamiyacagi bir tarih. Ama hicbir sey kalmadi.. Bir yoklugu varsaymisim. Bir HIC’e sarilmisim. Colde serap bile degilsin. Serabin gizli isigi vardir. Sen isigi yutan karanlik.. bir kor kuyu.. Ben kor kuyularda kaynak suyu aramisim.

Nasil olsa biterdi bu ask. Ama unutulmaz bir hatira, gencligin en guzel anisi olarak kalsaydi.. Sen hicbir seyin degerini bilmedin. Kokun curuk, yapragin kul, meyvan zehirmis. Ben seni askin yerine koymus aldanmisim. Kabahat sende degil, ben insan tanimamisim.

Sana karsi ofke duymuyorum, kirgin degilim, kizgin degilim.. Cunku sen zaten yokmussun. Asil kizilacak kisi benim.. Kucucuk bir toz tanesini bir mucevher sanmisim. Senin ihanetin bana koymadi..Beni kahreden, beni yokeden, beni bin pisman eden tek sey.. bir ask yaratmis tek basina yasamisim. Sen zaten yokmussun ki.. senin neyine yanayim?

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet