Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Temmuz 2007, 14:05   #8
кααη™
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AHMED ARİF(lütfen bunun altına ekliyelim.)

TOGLIATTI

Palmiro, Palmiro şanlı işçi
Sıcak yaralarındaki barut kokusu
kesik, anaların sütü
Ve kaçmıştır bebelerin uykusu
Koku katedrallerinde yarımadanın
Gün görmüş meydanları Roma'nın
Bizimledir
Mavi mavi eser deniz meltemi
Sicilya'nın güneşli kalçaları
Bizimle kartpostal dalgınlığında Napoli bahçeleri
Bizden yanadır hava
Bizden yanadır su
Bizden yanadır Sinyor de Gasperi'nin
Ve bütün sinyorların korkusu
Ürkmüştür manastır fareleri.

.................................................

TUTUKLU

BirdenKurşun yemiş gibi susarGözbebeklerime karşıSusar daAçılıp yol verir şehirSade radyolarda bir gamlı hava"Elaziz uzun çarşı" Firarda gözüm yokNamussuzum yokYok pişmanlık bir halimYaslanıpBir cigara yakmak isterimDumanı cevahir değer Mağlup mu desem mahcup muAma ikisi de değilBen garip sen güzelDünya umutluÖyle bir tuhafım bu akşamüstüSevgilimCanavar götürür gibiİki yanımİki süngü

...........................................

YURDUM BENİM ŞAHDAMARIMEngereğin dişlerine işledim,Ağu dişlerineOluklu, çentik...Ve vurgun,Gözleri bir çift cehennemBurnuna kan tütmüşPars bıyığına...Dağın pulat yüreğine işledim,Şimşeğin masmavi usturasınaSevdanı usul-usulSevdanı mısra-mısraLo ben seni hapislerde sevmişim,Ben seni sürgünlerde.Yurdum benim şahdamarım...Yücende buzulVe kar,Maviş dağ tavşanlarıGün vuranda alaranZemheri yılanlarıVe yakut bir hışımlaÖyle çakılanSonsuzluğun yakışığı kartallar......................................... Başım gözüm üstünesinSuskum, avazım üstüne...Adından başka silahYazgından başka günahDaha yazmamışHiçbir gizli dosyadaHiçbir açık kitapta.Peşinde azgınlarıKanlı paranınYani Doların itleri,Altın, Sterlin kurtlarıVe petrol NemrutlarıVe kurşun Yezitleri......................................... ..Kaçgunda, kaçaktaCan havlindesin...Ve çocuk ölüleriParçalanmışlarDaha süt kokuyorlarVe anne ölüleriİncecikten, genceciktenAçık hepsinin gözleri.Halkım benimAskıda çığ...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan