Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ağustos 2007, 14:34   #7
radiCOOL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Bir eventin baska bir eventle iptali;

Merhabalar ;

el33t hocam ..timer iptali ile alakalı kodu çalıştıramadım..Muhtemelen mIRC versionumdan (6.17) ya da başka bir sebepten .. Ben de yazdıgınızdan faydalanarak şu şekilde bir düzenleme yapayım dedim ..

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:join:#kanal:{ if $read(web.txt,w,$nick) || $nick == $me { Halt } else { .msg $nick Sayın $nick : 0,3Lütfen sitedeki Kullanıcı adınızla Giriş Yapınız..Aksi Takdirde 0,1Uzaklaştırılacaksınız.. 0,3/nick Rumuzunuz Komutuyla nickinizi değiştirebilirsiniz.. .msg #kanal Sayın $nick : 0,3Lütfen sitedeki Kullanıcı adınızla Giriş Yapınız..Aksi Takdirde 0,1Uzaklaştırılacaksınız.. 0,3/nick Rumuzunuz Komutuyla nickinizi değiştirebilirsiniz.. .$+(.timer,$nick) 1 120 .kill $nick Sitedeki Kullanıcı Adınızla Giriş Yapmadığınız İçin Uzaklaştırıldınız } }

on *:text:!nickekle &:#oper:write web.txt $2 | msg #oper 4 $2 1Nicki Kullanıcılar Listesine Eklendi

ve

on *:nick:{ if $read(web.txt,w,$newnick) || *away* iswm $newnick || *yok* iswm $newnick || *yemek* iswm $newnick || *yoq* iswm $newnick || *mesgul* iswm $newnick || *disarda* iswm $newnick { $+(.timer,$nick) off } else { .msg $newnick Sayın $newnick : 0,3Lütfen sitedeki Kullanıcı adınızla Giriş Yapınız..Aksi Takdirde 0,1Uzaklaştırılacaksınız.. 0,3/nick Rumuzunuz Komutuyla nickinizi değiştirebilirsiniz.. .msg #kanal Sayın $newnick : 0,3Lütfen sitedeki Kullanıcı adınızla Giriş Yapınız..Aksi Takdirde 0,1Uzaklaştırılacaksınız.. 0,3/nick Rumuzunuz Komutuyla nickinizi değiştirebilirsiniz.. .$+(.timer,$nick) 1 120 .kill $newnick Sitedeki Kullanıcı Adınızla Giriş Yapmadığınız İçin Uzaklaştırıldınız } }

Bu şekilde ilk acılan timerı durdurdum sanıyordum .. Ancak ikinci timer için Unrealden kaynaklanan
[14:24] -irc.****.com- *** KILL changed from emine to emine_eran

Durumu ile karşılaşıyorum .. Tekrar sormayayım bende hata vardır dedim ancak Bu son yazdığım durum dolayısıyla yardıma ihtiyacım doğdu tekrar ...

Acaba timer kapama işinde sorunum ne olabilir?

Kolay Gelsin

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan