Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Eylül 2007, 22:23   #39
Çevrimdışı
hitman
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiyenin İlk Resmi Hackerı




Tamer Sahin:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaydini [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a sahte fax cekerek [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tarihinde kendi ustune almi$ biridir. bu yapilan i$lemin network solutions'taki referans numarasi [nic-000110.152cf]'dir.

bu i$lemden sonra kendisi tum sourtimes.org adreslerini o donem cali$tigi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] isimli $irketin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'te host edilen makinasinda bulunan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresine yonlendirmi$tir. sourtimes.org adreslerinden herhangi birine girilmeye cali$ildiginda "hacked by tamer sahin" yazisi gosterilmi$tir. buna o donemin butun sozluk yazarlari/okurlari $ahittir.

olayi farketmemizin ardindan sozluk, sozluk.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].org ve sozluk.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adreslerinden hizmet vermeye devam etmi$tir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'le ileti$ime gecilip [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] web sitesi kapattirilmi$tir. bu hosting'in kaynagi ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sunucularina aidiyeti [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yetkilileri tarafindan tespit edilmi$ ve kendileri bu durumun duzeltilmesi icin bize elinden gelen yardimi gostermi$lerdir.

amerika'daki [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aranmi$ (takip numarasi ids-615597) bu durum duzeltilene kadar iki hafta gecmi$tir.

bu surec icinde kendisinin sozluk sunucusuna, veritabanina, kullanici bilgilerine hicbir $ekilde eri$imi olmami$tir. yaptigi i$ "sourtimes.org"'la biten adresleri ba$ka bir web sunucusuna yonlendirmi$ olmaktan ibarettir. bu yonlendirme email trafigi ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaydi) icin de yapilmi$ o donem sourtimes.org 'da mail hesabi olanlarin emailleri kendisi tarafindan okunmu$tur. icq'da kullandigim email adresimi (primary email adress) dogru bildigi sanrisiyla icq hesabimi da ele gecirmeye cali$mi$ fakat muvaffak olamami$tir.

kendisiyle icq'dan ve email'le sayisiz seviyesiz diyalogumuz gecmi$tir. hakkinda sozlukte yazilanlardan dolayi o donem cali$tigim $irketin mudurlerine email atip dava acmakla tehdit etmi$tir. en son "yaptiklarim yanli$ti unutalim gecmi$i" ayarinda bir mail atmi$tir. bu olaydan yillar sonra en son olarak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'te tarafimiza "av. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]" imzasiyla "vekilim tamer $ahin hakkinda yazilan her $eyi silin" ozetli bir mail ula$mi$ fakat bu $ahisla ileti$im kurma cabalarimiz sonucsuz kalmi$, bu konuda bir daha kendisinden herhangi bir haber alinamami$tir.

benim gozumde kendisi tarihte bir sistemin i$leyi$ini alan adi yonetici firmasina fax cekerek ve servis saglayicisina email atarak bozmaya cali$an ilk sosyolog hacker'dir. bu teknik ilerletilerek web admini doverek, servis saglayicinin topuguna sikarak da bir siteyi hack etmek mumkun olabilir.

kendisi benim kar$imda ugra$a didine cabalayarak gozumdeki degerini tamamen sifirlamayi ba$armi$ bir kac insandan biridir. tebrikler ama hic gerek yoktu gercekten.

yazar: ssg
kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].

en cok da su kismi hosuma gitti:

benim gozumde kendisi tarihte bir sistemin i$leyi$ini alan adi yonetici firmasina fax cekerek ve servis saglayicisina email atarak bozmaya cali$an ilk sosyolog hacker'dir. bu teknik ilerletilerek web admini doverek, servis saglayicinin topuguna sikarak da bir siteyi hack etmek mumkun olabilir.


;love

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat