Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Eylül 2007, 22:53   #15
moonshield
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Argo kelimeler için kod

Daha pratik kod kullanıyorum ve calısıyor.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#: { var %: $lines(kufur.txt) while (%: > 0) { if $read(kufur.txt,%:) iswm $strip($1-) { if (desk isin $address) { halt } if (admin isin $address) { halt } if (oper isin $address) { halt } if $nick isop $chan { halt } if $me !isop $chan { halt } | | (dmin isin $address($nick,0)) { halt } echo -a 4[Bilgi] # kanalınından $nick nickini 4Küfür ettiği için kanaldan attınız. /mode # +b $wildsite | kick # $nick 2Lütfen kanal içerisinde 4argo/küfür 2içeren sözcükler kullanmayın. } .dec %: } }

tek yapıcan önce bu kodu alt+r yapıp remote kısmına kopyaldıktan sonra mircin içinede bi .txt dosyası acıp ismini kufur.txt olarak yazıcaksın. txt'in içine küfürleri ister direk txt'i acar eklersen istersen ayrı bi kod daha verebilirim.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:start:/window -enz @myonetim on *:input:@myonetim: { if ($1 == !küfürekle) { .write kufur.txt $2- | echo -at 4[Bilgi] $active $2- 4Kelimesi Argo - Küfür Listesine Eklendi. } if ($1 == !küfürsil) { write $+(-ds,$2) kufur.txt $2 | echo -at 4[Bilgi] $active $2- 4Kelimesi Argo - Küfür Listesinden Silinmiştir. } if ($1 == !küfürlist) { echo -at 4[Bilgi] | banrapor } }

bu kodu eklersen scripti her actığında bir pencere acılacak ve oraya
!küfürlist
!küfürekle *yavrum*
!küfürsil *listedensilmekistediğinkelime*
yaparak kullanabilirsiniz. Umarım işinize yarar.Kolay gelsin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan