Cevap: 24 saat pc basindamisiniz yoksa .....
Arkadaşım konuyu itiraflar bölümüne açsaydın daha güzel olacaktı ama ben genede yazacam bişeyler kolay kolay pişmanlık duymayan bir insanım o yüzden hayat bana su gibi geliyor akışı nereye giderse bende öle gidiyorum 24 saat pc de kalmıyorum ama hemen hemen 14 saate yakın kalıyorum tabi bunlar internet oyun olarak geciyor sonrası tv izliyorum bazen evden 3 gün çıkmadıgım oluyor ve askerden geldigimden beridir de öyle çalışmıyorum iş yok çünkü kız arkadaşım yok 6 senedir yok yaa o sanaldan var onlarda yalan boş eskiden 24 saat online oluyordum hattaa bazen 40 saate varan saatler online oldugum süreler oldu 2001 2005 arası cafede çalışırkene ve sosyal yaşantım da sıfır ne yapalım öylesi nasip miş bizede ama en kısa zamanda gemiye sefere çıkıcam hemde uzakdoğuya kenddimi bi türlü kurtarmam lazım boş duranı allah sevmez hosting saglıyorum shellciyim ama internetten kazanılan paradan hayır gelmez gelmiyorda sigaraya içkiye ve adsl ye gidiyor pc ilen gelen para aynı şekilde pc uğruna gidiyor işte boş işler...
Saygılar... |