Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ekim 2007, 13:52   #4
Çevrimdışı
Julw
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Güncel Linux Dagitimlari




Linux Foundation - Anketi Sonuçları İlginç

Dünya üzerinde bir çok Linuxsever, Linux Foundation’ın yapmış olduğu ankete katıldı. Fakat foundation’ın yöneticisi olan John Cherry, Amerika’lı kullanıcıların ankete katılmadıklarını ve bunun çok ilginç olduğunu belirtti.
Anket yolu yarılamışken ankete verilen cevapların ilginç olduğunu belirten John Cherry sonuçları şu şekilde açıkladı, 6,206 İnglizce bilen, 3,684 Rusça bilen, 1,198 Fransızca bilen, 118 İspanyol ve 51 Japonca bilen kişi tarafından cevaplandı. Sonuçların ilginç tarafın İngilizce olarak anketi cevaplayanların %63 Avrupa’dan ankete katıldı. Amerika’dan katılım sadece “.9.
Amerika’dan katılımın az olmasının şaşırtıcı olmasının nedenlerinden biriside Amerika’da bilinen 1,500 kişilik LF grubununda ankette görülmemesi. Japonya ve İspanya’da oranların düşük olması Linux Foundation bu ülkelerde tamamen yayılamamasından kaynaklanıyor.
Anket hala devam ediyor. Ankete aşağıdaki adresten erişebilirsiniz. Anket 30 Kasım’a kadar devam edicek. Anketin Çin ve Portekiz versiyonları Ekim ayında hazır olmuş olucak.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet