Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Kasım 2007, 15:27   #14
Çevrimdışı
SaW
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: saldırılara karsı yardım.




Defalarca söylediğim bir şey var yine söylüyorum: Hiç bir bot aynı haliyle bütün sunucular için en iyi korumayı sağlamaz..

ScanX'e bir sürü ayar koyduk, niye? Herkes kendi sunucusunun özelliklerine göre ayarlasın diye.. Madem ScanX sadece global atmaktan ve whois çekince bilgi vermekten başka bir işe yaramıyor, niye bunun benzeri bişey arıyorsun?

Ne söylediğimizi ne istediğimizi bilelim.. Bu bot bu haliyle sunucunun özelliklerine göre ayarlanıp kurulduğu zaman oldukça iyi bir korumayı sağlar.. Herşey armut piş ağzıma düş olsun istiyorsunuz ama bu da herzaman olmuyor işte.. Biraz da kendiniz çabalamanız lazım, sadece foruma post atarak olmuyor bu işler, üstelik bu postları atarken hakarete varan sözler de oluyor.. Bugüne kadar ScanX'i yüzlerce sunucu kurdu, bir çok sunucu halen bu botu kullanıyor.. ScanX'i eğer diğer bazı botlar gibi ücretli yapsaydık sanırım bu kadar küçük görülmezdi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Son olarak, kendi sunucunun ve sunucuna olan saldırıların şekline göre ayarlandığı zaman iddia ediyorum %98 oranında saldırıları önleyecektir..

Ama sen ScanX benzeri bişeyler aramaya da devam edebilirsin, umarım o aynı haliyle, sunucunun özelliklerine göre ayarlanmadan bütün sunucular için en iyi korumayı sağlar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet