Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Kasım 2007, 15:14   #1
Çevrimdışı
Lee
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İntihar etti herkes baktı..





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İki yıl önce anne ve babasını kaybeden, geçen yıl boşanan genç kadın, Üsküdar-Beşiktaş motorundan denize atlayarak intihar etti.

Üsküdar-Beşiktaş yolcu motorunda çift yönlü bir dram yaşandı. Bir genç kadın intihar etti. Bu intiharı motorda bulunan onlarca kişi sadece izleri, hiç kimse müdahale etmedi.

2 yıl önce art arda anne ve babasını kaybeden Ayça İpek Büyükakbaş (27), geçen yıl da eşinden boşanınca bunalıma girdi. Yakın zamanda yeni bir ilişkiye başlayan Büyükakbaş, önceki akşam bindiği Üsküdar-Beşiktaş motorunda telefonla konuştuğu sevgilisiyle tartışmaya başladı. Bir anda gözyaşlarına boğulan Büyükakbaş, teknenin arka kısmına geçti. “Sana bunu yaşatmak istemezdim” diyen genç kadın, motordaki onlarca yolcunun önünde montunu, ayakkabısını çıkardı, çantasını yere bıraktı ve şaşkın bakışlar arasında kendini İstanbul Boğazı'nın karanlık sularına bıraktı. Tüm bu süre içinde genç kadına hiç müdahale etmeyen yolcular iş işten geçtikten kaptana haber verdi.

Gemi mi çarptı?

Kaptan, Dolmabahçe Sarayı önünde seyreden motoru geri çevirdi. Ancak birkaç tane geminin üzerinde geçtiği bölgede genç kadının izine rastlanamadı. Deniz Polisi de Büyükakbaş'ı bulamadı. Bir geminin çarpmış olabileceği belirtilen genç kadının intiharından önce telefonla konuştuğu sevgilisi gözaltına alındı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet