Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Kasım 2007, 03:14   #42
BLaCK_and_WHiTe
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Erkekler Kızmak yok :D Bu bi araştırma sonucu ;)




Dünyanın en büyük imparatorluğunu kuran Moğol hükümdarı Cengiz Han, 4'u resmi, 500 kendine ait kadına sahipti. Cengiz Han'a göre Tanrı kadını nasıl yaratmış.

Tanrı erkeğin Kaburgasından kadını Yaratmak istediğinde Ona nasıl bir Huy vereceği konusunda Hayli Terededdut etti. O sırada Tanrı’nın yanına bir yılan sokuldu. Tabii görevinin değiştirilmesini rica etti.

Tanrı ona cevap verdi.
"Hayır sen bundan sonra da karninin üzerinde sürünmeye devam edeceksin. Su anda ben, yeni çok yönlü ve asla hareketleri tahmin edilmez bir varlığı yaratmayı düşünüyorum. Burada bana senin huyunun özellikleri de gerekecek."

ve tanrı, bir kasede güneşin parlayan ışınlarını, pınarın serinliğini, çiçeğin güzelliğini, kus tüyünün zarifliğini, son baharın cömertliğini, kelebeğin aşıklığını, kuğunun vefasını, bukalemunun değişkenliğini, rüzgarın kararsızlığını, bulutun sulu gözlülüğünü, ineğin uysallığını, eşeğin inadını, saksağanın gevezeliğini, tilkinin kurnazlığını, toplayarak oraya azıcık yılanın öfke, sinsilik ve kinciliğini eklemiştir. bütün bu özellikleri, özen ve itina ile karıştıran tanrı, böylece muhteşem kadını yaratmıştır. Bu yarattığı varlığı, törenle erkeğin ellerine teslim eden tanrı, bir de öğütte bulunmuştur.

"Çok akıllı, ve özellikle de ihtiyatlı ol. Bu varlıkta sen mutluluğu ve sinirsiz hüznü desteği, ve ayni zamanda yıkımı Bulabilirsin. Eğer kadını, idare edemezsen o zaman muhakkak, onun davranışlarında kötü özellikler Ağırlık basacaktır. Her zaman hatırla. Erkeğin üstünlüğü, KUVVETİNDE Düşünce gücündedir. Bunların kaybı Seni kadın önünde Bitirir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet