Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Kasım 2007, 09:40   #1
PeRiLiCe
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Seni sevmenin bedeli bu mu?

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yıllardır bitmeyen bir tutkuyla hep seni sevdim ben. Her yeni günde hep seninle uyandım, hep senin ismini andım.seni çok seviyorum ve seni hep seveceğim. Aşkın ne olduğunu seninle öğrendim. Ben hep sana bağlıydım.yüreğim senin için atıyordu ve aynaya baktığımda kendimi değil de senin aşkından kalan kırıntıların bedelini görüyordum.

Sevgiyi görmeyecek kadar kör
Aşkı anlayamayacak kadar duygusuzdun

Şimdi sen başkasına aitsin.”ne olursa olsun” diye başlıyorum hep cümlelerime. “ne olursa olsun da tekrar bana ait olsun” sana olan aşkımı bildiğin her dakika hep ezdin yüreğimi.parçaladın üstümden geçerek.ve giderken arkana bakmadın. Senin için akıttığım her gözyaşım senin beni üzdüğün kadardı.ve hiç gülemedim ben.

Neden yaptın bunu bana?
Ben sana ne yaptım?
Seni sevmenin bedeli bu mu?

Şimdi yeni bir oyuncak arıyorsun kendine. Onu da tıpkı benim gibi kırdın ve bir köşeye fırlattın umursamadan.
Annesini kaybetmiş çocuk kadar çaresizim. Ben sensizde sana olan aşkımla yaşarım. Seninle birlikteyken çektiğim acı kadar acımıyor kalbim.artık “ne olursa olsun”diye başlayacak cümlelerim “ ona bağlanmayacağım”diye bitiyor.

Ya aşk ya gururdu şimdi benim için
Ben gururu seçtim
Bir daha üzülmemek için

Aşkım ise kalbimin bir köşesinde usulca bekliyor.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan