Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Kasım 2007, 11:56   #2
AsiPeri
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ne yapardınız ?

Gizem Kanka ßen fazla karışmak gibi olmasın ama benim başımada geldi ondan en sevdiğim kankam benim Sevdiğim çocuğa kocacım felan dediğini duydum vede kendi gözlerimde gördüm Sevdiğimin bi suçu yoktu Hep o kankam Sevdiğime Seni seviyorum çisemden sana yar olmaz Sevgilisi var gibi hiç gözükmüyor Davranmıyorda önüne gelene kuyruk sallıyor Sevdiğim çocuga böyle birşeyler demiş? Ve benim en son haberim oluyor ayrıldıktan sora... Ve bizi ayıranın ablam dediğim şahıs ve kanka dediğim şahısın olduğunu örendim üzüldüm! üzülmesine ama benCe boşa üzülmüşüm.. bundan sora biliyorsun tek kankam var oda sensin Tek ablam var oda Yasemin ablam.. bide beren ablam var yane iki ablam var baska kimseye güvenmiyorum.. yane kısacası aşkmı? ßeni eSt Geç kankamı? Salla gitsinh..
ßen Senin yerinde olsam kanka dediğim kişiye yol verirdim yüzüne bakmakmı? asla! Sevdiğini eger seviyorsan çok seviyorsan o da seni çok seviyorsa sevdiğin arkanda duruyorsa bırakma derim bence!. ama kankanmı? Salla gitsin.. ßen ßunu diyorum ama sadece kendi yorumlarım.. baSkaları için kendi yuvanı yıkma derim ben yıktım kalbim çok acıo Sana tavsiye
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan