07 Aralık 2007, 15:01
|
#24 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Neden bu nick ?
Kimse Merak Etmesede Açıklıyayım. Nickimi >> Nick'im Insua ; Futbolcu Olan Insua Bircok Basarılara İmza Atmıstır. Hem Karizması Olan Bir Futbolcu + Dünyanın En iyi Futbolcuları Arasında Görüyorum. Amatör Olarak Futbol ile ilgileniyorum , Hedef Aldığım Tek Kisi İse "Insua" Neden TÜRK Değilde Bir ARJANTİN'Lİ diyenler Tabiki oldu. Fakat Türkiyedeki Futbolcular Sadece 1 Hedef İçin Çabalıyorlar Diye Düşünüyorum.Takımın Beyni Olmak + AVRUPA. Fakat Avrupa'da Oynuyan Futbolcular , Ellerinden Gelenin En iyisi neyse , kiralık bile olsa yapıyorlar.. Insua Arjantinlidir. 24 Yasındaki Futbolcu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Takımlarında Oynamıstır. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konu Insua tarafından (07 Aralık 2007 Saat 15:09 ) değiştirilmiştir.
|
|
| |