Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Aralık 2007, 03:40   #12
Çevrimdışı
_FeArLeSs_
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kelebek.Net Script Bilgi.




Merhabalar..

Öncelikle şu konuya açıklık kazandırmak isterim. Patent mevzusu scriptin hiçbiryerinde Kelebek Script ismi kullanılmamıştır. üstüne basıla basıla Kelebek.Net Script ismi kullanılmıştır. Sanmıyorumki bu konuda herhangi bir sorun yaşansın.. Zaten biraz mantıklı düşünmek gerekirse Kelebek.Net domainine de Osman script ismini kullanamazdık herhalde mantıklı olanı bu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Diğer Bi konu scripti eleştirenler olucaktır.. ilk postta da belirtilidiği üzere aşırı yoğun olduğum bir dönemde (Vize haftamda) yapmaya çalıştım. 2 Saatlik bir çalışmamın ürünüdür..

Tamamen türkçe mIRC 6.21 kullanılarak yapılmıştır. Herhangi bir scriptin editi değildir. eksikleri olabilir dediğim gibi 2 saat.. ilk posttada belirtildiği üzere birçok addon if den alınmıştır. zaten if müdavimleri fark edecektir.. ben baştan belirteyim de insanlara söz hakkı doğmasn vay kardeşim bu böyle diye.. zaten çalıntı değil if de paylaşlmş şeyler buyrun kullanın diiye..

Başkası olsa Vize zamanı kalkıpta uğraşmam. Kendi sunucum için uğraşmıyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Lakin söz konusu Mesut ve Kelebek.Net olunca kısa zamanda bişeyler yapmaya çalıştım..

Finalleri atlatayım, bayramdan sonra V2 ye başlıyacağım. O sürümde tamamen özgün kodlar/addonlar kullanacağım. Az çok tasarladım kafamda neler yapacağımı.. Kelebek.Net ismine yakışır bir Script olucak... Sende kimsin ki diyenler olabilir. kısaca kendimi tanıtaym..
Aslen izmirliyim, Mersinde Okumaktayım.
Mersin Üniversitesi - Bilgisayar Teknolojileri Ve Bilişim Sistemleri Bölümünde okumaktayım. Özel bir firmada yazılım ARGE departmanında interaktif olarak çalışmaktayım.

Neyse arkadaşlar Script üzerine bahsetmek istediklerim kısaca bunlar. Yeterli bi açıklama olduğunu düşünüyorum. Tabiki eleştirilerinize ve yorumlarınıza açığız.. v2 de tekrar görüşmek üzere.. Hepinize kolay gelsin..


Konu _FeArLeSs_ tarafından (08 Aralık 2007 Saat 03:46 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet