Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mayıs 2005, 08:27   #1
SaFiR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Birtanem'e Mektup...

DeLiler Gibi sevdiğim Beni terketip giden Aşkıma yazdığım mail i sizlerle paylaşmak istedim..

Mrb Birtanem:

Mrb Bitanem..Seni gerçekten çok özLedim..Artık sensizlik eskisi gibi rahat bırakmıyor beni..Her an akLımdasın..İnan bana seni Kaybettiğim için çok üzgünüm..Hayatımdan çıkmayı seçtin..Umarım bu gidişin temeLLi değiLdir.Ben Seni ve seninLe yaşadıklarımı ömrüm boyunca unutmayacağım çünkü şuana kadar yaşadığım en güzel dakikalardı..Bilmiyorum ama senin için okadar değeri yoK demekki Herşeyi bir KaLemde silip GidebiLdiğine GöRe..Geçen Gün aradığında seni çok özlediğimi biLe söyLeyemedim..İçimden defaLarca Allah'a yalvardım telefonu kapatmaman için ama yinede o Lanet olası Telefon kapandı..Bu zamana Kadar beni böyLe etkileyecek birisini hiçbirzaman düşünmemiştim..Sonradan şunu anLadım ki ben aşkı sevgiyi sende tatmışım..Yani sen benim iLkimsin..Bilmem beni nekadar tanıdın ama bende iLk lerin daime son oLdugunu ögrenmişsindir tanıdığın kadarıyLa.Sen benim iLkimsin VazgeçiLmezimsin biricik aşkımsın bu yüzden senden hiçbirzaman vazgeçmeyeceğim..Seni tekrar kazanabilmek için ömrümün son dakikasına kadar savaşacağım..AsLında Biz seninLe çok Büyük bi kavgaLar etmiştik Hiçbirzaman bırakmamıştın beni Hep en zor anımda Yanımdaydın Peki şimdi sana ençok ihtiyacım oLduğu dakikaLarda nerdesin Prensesim,Neden yoksun.?Biliyorum beLki bu maiLimi de Okumadan direkt sileceksin ama Yinede yazmayı istedim..Sana Yeniden bir çağrı Yapıyorum prensesim Ne oLur Tekrar Dön..Kendine çok iyi bak bebeğim ilkönce Çok sevdiğim Yağmurlara Sonrada Allah'ıma emanetsin..Seni Çok SeviyoRum Prensesim..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan