Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Aralık 2007, 11:20   #10
CanCeL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yanıt: Birden fazla dosyayi nasil okurum

janus Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ya Arkadasim bu isi nasil yapildigini bilsek zaten gelip burada sizleri mesgul etmeyiz.. Neyse yaa tesekkurler.. Ayrica Ciko madem nasil yapildigini bilmiorsun en azindan orda tutupda verdigim ornekden yola cikarak yapilabilirsiniz hazira konmayin vs. demen sacmalik. Acustik anlarimda senin onu demen sacmalik. Acik acik o kadarini bende bilmiorum desen eyvallah derdim.. Tesekkur ederim gosterdiginiz ilgiden dolayi.

janus, burada bilgimi paylaşıyorum, üstünlük kurmak için bir gayretim yok. Burada senin yetkili bi arkadaşın yada size yardım etmek zorunda olan kimse yok, yardım etmek içten gelmezse kimse yardım etmez bilgisini paylaşmaz.

Bahsettiğin kodu hazırladım foruma girdim paylaşıma vermek için fakat bu yazılarından sonra paylaşımdan vazgeçtim. Siz ve sizin gibileri olduğu sürece paylaşımdan dahada soğuyacağım. Mademki paylaşım bir SAÇMALIK ise...

İyi çalışmalar...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan