Konu: Tcl Arşivi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Aralık 2007, 23:13   #26
AsiL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tcl Arşivi

Güzel Söz

PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
##############################################################################################
# Basari Hosting Internet Hizmetleri - Dürüstlük simgemizdir. Önce güven!                    #

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
style="color: #0000BB">set kullanici 
{
" Gidiyorum uzaklara, bilinmez diyarlara seni bırakıp gitmek var ya, o koyuyor bana. Ben senle olamadım, gençliğime doyamadım. Ben senle kalamadım, günlerimi sayamadım. Ölümde var sonunda, gülümde var dağların arkasında yağar yar."
"Gecemidir insanı hüzünlendiren, yoksa insan mıdır hüzünlenmek icin geceyi bekleyen? Gecemidir seni bana düsündüren, yoksa benmiyim seni düsünmek icin geceyi bekleyen?"
"Bu gece pencereni açık bırak uzaklardan kuş uçurdum. Biraz yorgun, biraz ıslak ama yinede başucuna bir tutam sevgi bırakacak. Almayı unutma..."
"Geceleri uzaklara cıglık olur sesim, denizden cıkan yosun kokusundan keskin sana olan özlemim, bu gece senin icin kapanacak gözlerim iyi geceler herseyim."
"Sen Allah'a dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yas, tek düşüncem, hasretimsin. Sen yaşadığım ömür, en güzel günlerimsin."
"Aşk, gülü dikeniyle avuçlamaya benzer. Ellerin kan içinde kalır ama dikenlerinden hesabini, gülden soramazsın."
"O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarmak geliyor saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum."
"Ilık bir rüzgâr esti buradan, nerden geldiğini bilemedim. Nereye gidiyorsun dedim. Özlenen her şeye dedi, benimde aklıma sen geldin; çünkü buralarda özlendin."
"Duanla yaşamadımki, bedduanla öleyim."
"Hayat, silgisiz resim çizme sanatıdır."
"Sahilde oturup denize bakan, yakasız gömleğe kıravat takan, ağzındaki sigarayı tersten yakan, bir sevdalı görürsen beni hatırla!"
"Ne yıldızlar istiyorum gece yarılarıma, ne güneşi istiyorum karanlıklarıma,yalnız seni istiyorum yalnızlığıma..."
"Birgün hayat dedikleri şeyi merak edersen, unutma ki hayat hayatım diyebileceğin insanı bulunca baslar. Benim içinde hayat seninle başlıyor..."
"Dostluk,gereğince tanımlanamazlardandır ve ancak yasamakla anlaşılır. Bu yüzden dostluk şiir gibi aşk gibi anlatılmaz yasanır."
"Ölmekten korkmuyorum, seni milyonlarca yağmur damlasıyla paylaşmatan korkuyorum. Çiçek olup açmandan değil, seni bir gün gelip koparmalarından korkuyorum."
"Yarınlar umudumdu benim, bugünlere düşmandım. Yarınımdım sen benim, bugünüm olamazdın. Yarınlar hic gelmedi, ben hep bu gunlerde kaldım."
"Tok olan cümle, chanı tok sanır. Aç olan, alemde ekmek yok sanır."
"Kader beyaz kağıta sütle yazılmış yazı, elindeyse sıyır beyazdan beyazı. Allah'tan umuyorum ki, seni kaderime yazmış olsun."
"Sevenler, sevilmediklerini bilseler bile sevdiklerini, asla unutmazlar."
"Ben seni unutmak için sevseydim sana olan askimi kalbime degil, günes dogdugu zaman kaybolan bugulu camlara yazardim."
"Bagrimda bir ates var. Ne bileceksin? Ölsemde ne duyacak, ne göreceksin? Hep seninle yasadi, öldü deseler belki biraz üzülüp kim diyeceksin."
"50-60 yıllık dunyayi neyleyim. Versen bana sadece ilim, irfan gerisi zaten hep yalan."
"Ben yamaçtan ineyim, yol senin olsun. Ben zehir içeyim, su senin olsun. Duydum ki, bir sevgili bulmussun, Hayirli olsun. Bir tanede ben buldum, haberin olsun."
"Mademki sen yoksun yanimda, leylaklar dökülüp güller aglasın."
"Yasadiklarimdan pisman degilim. Öfkem yasayamadiklarimdandir."
"Bir gün sende seveceksin, sevene zulum etmenin cezasini cekeceksin. İste o zaman ben gelirim aklina. Ama ayni anda sende benim kalbimde öleceksin."
"Beni sensiz biraktigin gun geliyor aklima, dusunuyorumda cok aci cekmistim. Ama su anda dahada cok cekiyorum. Ama biliyorum ki sen bu aciya hic bir zaman degmedin, beni hic bir zaman sevmedin, sen sevsende sevmesende ben seni sevdim hepde öyle kalacak."
"Sen benzer diye kücük cicekleri öptügümsün, sen yoklugunu uzun yillara gömdügümsün, sen bir türlü cözemedigim kördügüm, sen sevipde koklayamadigim GÜLÜMSÜN!"
"Gün gelirse ellerin ellerimden ayrılırsa. Bir yabancı gibi söz söylerse dillerin. Beni görüpte, görmezden gelir mi gözlerin? Ecel gerekmez, ben o zaman ölürüm gülüm!"
"Biz yıkılmaz sevgilerin sarsılmaz yaşlarıyız. Yüreğimizde sevda yazar, anlımızda bela! Biz delice sevmeyi biliriz. Ama sevdiğimizi unutmayı asla."
"Aşk, köle olmayacak kadar özgür, ulaşılmayacak kadar derin, kaçamayacak kadar yakın, yaşanacak kadar güzelsin."
"Güzel insan O dur ki kaderden gelen lütfa sevinmez kahra incinmez."
"Seni sevdiğimi sana nasıl anlatayım? Ölmek gerekirse ölürüm ama beni sevdiğini bilirsem..."
"Her haksız eleştirinin altında gizli bir hayranlık yatar."
"Kavuşmak ölümse; hasretin zulüm. Elbette kavuşuruz, bekle gülüm. Tek sana aittir şu gönlüm. Ben yolumu seçtim. Ya sen ya ölüm."
"En büyük felaketler dahi içinde ümidini kaybetme. Unutmaki, en yumusak ilik, en sert kemigin içinden çıkar. Gülmek senin için bir tutku olsun. Olurda bir gün aglarsan, o da mutluluktan olsun."
"Yüregimizde ates, gözlerimizde sevgi, ellerimizde umutla, bütün kötülüklere inat, gülümseyerek yasiyoruz. Her insan bir yasam, unutma! Sen de bir yasamsin."
"Gönlüne düserse bir imkansiz ask, kacarken vurulmus ceylan gibi yüregin, aglarsin. Irmak olur gözyaslarin bosa, kendini taniyamazsin. Asiksan yarimsin, yikamam kumdan kalemi, aldatamam kendimi, acamam mühürlü kalbimi, anlatamam derdimi."
"Yillar vardir nasil geçtigini bilmezdim. Bir gün vardir, yasamin anlamini degistirdi. Bana dair hissetmedigimi, bilmedigimi yasatti. İşte o ani senle yasadim senle sevdim."
"Birgün senden ayrilacagim, bir yana yalniz kalacagim hiç aklima gelmemisti. Ve birde birgün umudum olmayinca yarina, bu günü yasiyormuyum anlayamadim."
"Hayatta yasamanin 2 yolu vardir 1. Hiçbirseyin mucize olmadigini düsünmek. 2.Herseyin bir mucize oldugunu düsünmek."
"Ask, insanin kendisine yapabilecegi en büyük iskencedir."
}
# !!! Ayarlamalar Bitti !!! #
bind pub - !soz tell_that
proc tell_that 
{nick uhost hand chan $rand} {
global 
kullanici
putserv 
"privmsg #sohbet 0,2 $nick 0,6 0,4G0,2üzel 0,4s0,2öz 0,4i0,2steğiniz:0,6 0,4 [lindex $kullanici [rand [llength $kullanici]]] "

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan